Dobrodošli u Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić ima za cilj da edukuje, podrži svakog pojedinca koji želi da unapredi i poboljša kvalitet svog života.

Centar je nastao sa ciljem edukacije iz oblasti samospoznaje i ličnog razvoja, kao i partnerskih odnosa. Naša misija je da svakog pojedinca podstaknemo i podržimo na putu ka samoostvarivanju i uspehu, kako na ličnom tako i na poslovnom planu. Svako od nas ima ogromne mogućnosti i sve što je potrebno da postignemo najviše ciljeve jeste da svoje potencijale probudimo i iskoristimo na pravi način.

Članstvo u Centru omogućava da se kroz naš edukativni program usavrše razne lične i poslovne veštine, unapredi znanje, kao i da se direktno radi na ličnom razvoju pojedinaca. U okviru aktivnosti Centra, članovi imaju veći broj kvalitetnih mogućnosti da predstave poslovanje našoj zajednici, kao i širem poslovnom okruženju, da se udružuju i sklapaju lične i poslovne kontakte i ostvaruju međusobnu saradnju.

Centar takođe ima za cilj da pomogne drugim udruženjima i organizacijama, kroz svoj humanitarni rad, medijsku i organizacionu podršku i saradnju svake vrste. Pored navedenog, udruženje Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić ima i svoju sekciju “Mladi talenti”, gde okuplja, edukuje i usmerava nadarene pojedince mlađih generacija, koji su ostvarili uspehe u svojim oblastima i u toku obrazovanja, kako u opštem znanju tako i u ličnim veštinama.

Sa nama je lako sarađivati

Ukoliko posedujete znanja i veštine koje biste mogli da prenesete našim članovima, edukatori su nam uvek dobrodošli. Ako želite da organizujete aktivnosti Centra u Vašem gradu, slobodno nas kontaktirajte!

Za sve eventualne nedoumice oko članstva, članarina, prava, obaveza i benefita članstva, kontaktirajte nas sa Vašim pitanjima.

Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić je otvoren za sve vrste saradnje, na obostranu korist nas i naših saradnika i sponzora. Kontaktirajte nas da biste saznali šta dobijate sponzorisanjem Centra.

Otvoreni smo za sve nove ideje i predloge i uvek ćemo vas rado saslušati, zato budite direktni i PIŠITE NAM!

Šta mi radimo

Obuka članova
Poslovno povezivanje
Coaching i consulting
Promocija članova

Upoznajte naš tim

Sandra Kesejić
Sandra KesejićOsnivač i predsednik
Moja misija je da svakog pojedinca podstaknem na putu ka ličnom razvoju, ostvarenju i uspehu, da pomognem, kako da ostvari svoje snove i prepozna prilike, da radi za sebe jer svako od nas ima veliki potencijal koji treba maksimalno da izrazi.

Partneri Centra