MART
Ako tokom februara niste uspeli da realizujete svoje ciljeve i planove, mart mesec vam može doneti pad stvaralačke energije zbog zastoja u prethodna dva meseca. Preplavljeni ste strahovima od budućih neuspeha, nedostaje vam hrabrost i entuzijazam. Muče vas poslovne brige. Gubite smer, ne razmišljate jasno, pogrešno poimate situacije u kojima ćete se naći. Pokušajte da ne obmanjujete sami sebe i da dodatno zamućujete realnu percepciju. Neke vaše ideje takođe mogu biti nerealne i možda se u ovom trenutku ne mogu primeniti u poslu.  Morate da prihvatite da je ovo prolazan period. Druga polovina ovog meseca, tačnije , iza 20 marta, otvoriće vam povoljnije aspekte, pa tada možete da odahnete, jer će vam se pokrenuti sve ono što nije do tada.
U ljubavnim odnosima budite krajnje oprezni. Zbog nekih ishitrenih reakcija možete  dovesti u opasnost vezu. Ako ste ipak rešeni da okončate odnose zbog nezadovoljstva ili neostvarenih očekivanja, učinite to. April je period da ostvarite novu, bolju i kvalitetniju vezu.

Potrebne su vam namirnice bogate proteinima koje će vam podići energiju i nahraniti vaše ćelije.

VAŠ BIORITAM U MARTU

Broj bioritma je broj koji dobijate sabiranjem dana i meseca rođenja.

pr 25 11 = 2+5+1+1 = 9

Bioritam 1 – težak period za vas. možete biti u mentalnom padu, puni nervoze i napetosti. pokušajte da ne ulazite u konflikte u koje možete biti uvučeni a da to ne želite. naročito na poslu i sa kolegama, što neće biti dobro za vas. generalno, situacija na poslu je turbulentna, nosi neočekivane obrte i i opasnosti sa kojima se treba nositi.

Možda ćete biti prinuđeni da rešavate neke zvanične papire kroz državne ustanove.ako budete u prilici da potpisujete ugovore, dobro prostudirajte svaku reč, da ne budete u neprilici kasnije ili čak i prevareni.

Bioritam 2 – za vas je ovo mesec dobrih promena i zarade. možda vam neće delovati tako na samom početku, ali tokom ovog perioda ostvarićete očekivane promene koje će vam ići na ruku.
vi ćete biti u periodu povišene energije koja će vam značiti. bićete spremni na mnoge akcije koje se odnose na vaš život.

Dobar je period za kupovinu nekretnine, renoviranje poslovnog i životnog prostora. ipak, pripazite na troškove da vas ne dovedu u neželjeni minus.

Bioritam 3 – mnogo toga ćete biti prinuđeni da rešavate. prosto će vam to biti nametnuto, hteli vi to ili ne. ono što treba odbaciti, bez obzira da li su to pogrešne odluke, pogrešno okruženje ili i poslovi, bez straha odbacite. ovakvim čišćenjem pokrenućete bolje energije i otkloniti zastoje koji vas vuku unazad. tako ćete sebi otvoriti prostor za nešto potpuno novo i kvalitenije, a to vas može dovesti do željenog uspeha i ostvarenja. ne držite se slepo prošlosti.

Bioritam 4 – budite opušteniji, za vas je ovo period kada ćete mnogo toga počinjati i konačno dobiti nagradu za koju ste se naporno borili. sve ovo se odnosi na svaki segment u vašem i životu i radu. ako ste sami, ovaj period vam može doneti novog partnera koji će vam ispuniti sva očekivanja.

Bioritam 5 – za vas je ovo sudbinski mesec na neki način. sve ono što vam je namenjeno, dogodiće se u ovom periodu. na vama je da pustite da događaji dolaze vama, bez nekih vaših prevelikih angažovanja ili akcija, jer u sudbinskom periodu, nažalost, ništa neće zavisiti od vas. zato sarađujte sa okolinom. događaji neće biti samo otežavajući, biće tu i puno lepote za vas.

Bioritam 6 – moraćete, silom prilika, mnogo toga da odbacite, da bi ste otvorili nove aspekte.promenite način na koji ste do sada funkcionisali, odstranite ljude koji vas vuku unazad, završite loše partnerske odnose ukoliko niste zadovoljni a vaša očekivanja nisu ispunjena, sledeći mesec je period vaših velikih promena na svim poljima.

Bioritam 7 – vi ćete biti prinuđeni da uložite i dodatni napor da ostvarite ono što želite. neka vas to ne brine previše, jer na kraju meseca vaša nagrada će biti shodna naporu. tada ćete biti veoma zadovoljni. pripazite na svoje zdravlje da ne bude iznenađenja.

Bioritam 8 – vama je ovo izuzetan poslovni period. ako je bilo zastoja u prošlom mesecu i napora, sada očekujte nagradu za svu muku. predstoje vam i neka interesantna putovanja, poznanstva i lepe promene, koje će vam podići samopouzdanje, pa tako i ostvarenja na mnogim poljima kojima se i ne nadate.

Bioritam 9 – više ćete biti okrenuti porodičnim dešavanjima . takođe ćete se skoncentrisati na donošenje važnih odluka u braku ili vezi. u ovom periodu može biti novih ljubavi, trudnoća, prinova, ali, nažalost i prekida postojećih odnosa ukoliko je to neminovno.

Nevena Đukić

Više o Neveni možete pogledati na sledećem linku: https://centarzalicnirazvoj.com/clan/nevena-djukic/