When:
10/02/2018 @ 16:00 – 19:00
2018-02-10T16:00:00+01:00
2018-02-10T19:00:00+01:00
Where:
Charing Cross
Maksima Gorkog 11/1 Subotica
Cost:
1000 RSD

Samospoznajom do svoje istinske božanstvenosti

Svako ko želi više od života i od sebe samog, prvo sa čime mora da se pomiri jeste istina da on to zaslužuje. Živimo u svetu iluzije o nama samima, pa nas takva stvarnost i okružuje. Međutim promene su moguće, a sa svakom promenom se i okolnosti menjaju.

Samorealizacija je stanje i proces, u kome se svet iluzija i laži ruši, a gradi odnos poverenja prema sebi.

Imamo tedenciju da stvaramo i predstavljamo sliku o sebi kako želimo da nas drugi vide i prihvate. Proces samospoznaje i vrećanja sebi nije lak, ali je jedini put do lične realizacije. U današnjem informacionom svetu neretko se osećamo usamljeni i neuspešni, jer smo izgubili sebe, zaboravili na naše suštinske kvalitete, želje i potrebe, zbog osvrtanja ka spoljnjem svetu i njegovim potrebama.

Savladavanjem alata i tehnika na ovom kursu dobićete drugi smisao, način sagledavanja i, ono najvažnije, upoznaćete se i sresti sa samim sobom, što će rezultirati promenama na ličnom, poslovnom i porodičnom aspektu života.

Kome je potrebna ova radionica?

Ovaj kurs je potreban svima koji hoće da urade konkretne korenite promene na ličnom i poslovnom aspetku života, kroz realizaciju i ostvarenje svojih ideja, vizija i ciljeva.

Koju dobit imaju polaznici ove radionice?

Savladaće set veština koje su neohodne za samorealizaciju sebe, svojih mogućnosti i potencijala, kao i za iskazivanje svojih prethodno stečenih znanja.

Naučiće kako da se služe tehnikama za realizaciju ličnih i poslovnih uspeha.

Dobiće alate za svakodnevnu realizaciju želja i ciljeva.

Definisaće sebe kao vrednu, kvalitetnu i uspešnu osobu.