When:
12/11/2018 @ 20:00 – 21:00
2018-11-12T20:00:00+01:00
2018-11-12T21:00:00+01:00
Where:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Online
Cost:
Free
Contact:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
+38162251227

Ako ti Energija reči “radost i ljubav” sada pokreću osećaj lakoće ili želje za istima, dobro došla(o) na ovaj Božanstveni skup.
Možda misliš da je cela priča u današnje vreme, oko ličnog razvoja, koučinga i “rada na sebi”, vrlo komplikovana.

Kako bi bilo da umesto rada na sebi, promisliš o “istraživanju sebe i svojih želja, ideja, resursa”? Hm, zvuči interesantno, zar ne? A još može biti zabavno i vrlo jednostavno!

Na ovom Božanstvenom skupu, ispričaću ti svoju ličnu priču i svoje putovanje istraživanja i povratka sebi. Daću ti ideje i smernice kako da kreneš svojim putem. Daću ti jednostavne alate koje možeš isprobati, a kasnije možeš samnom podeliti svoje iskustvo. Rado ću ti biti i podrška kasnije, na tvom putovanju, ako to budeš želela(o), . jer višegodišnje iskustvo u radu sa ljudima, donelo je više smeha, radosti i ljubavi ovom svetu, jer svi mi zajedno gradimo nasledje ljubavi.

I kada kažem nasledje ljubavi, sa ponosom mislim i na buduće generacije i na svoje magične knjige koje ću ti predstaviti na ovom skupu. Knjige koje sam(a) pišeš, kreirajući čaroliju svog života, planer i Božanstvene kartice inspiracije. Iskustva ljudi koji ih već uveliko pišu su sjajna, kao i moje lično iskustvo. A sve je sletelo u obliku lude ideje, na Bogojavljensku noć 2016.g.

Ako voliš zabavu, istraživanje, učenje, nova iskustva i ujedno želiš da čuješ delić ideja kako da živiš u kreiranju radosti života i ljubavi, pridruži se ovom on-line skupu. Jednostavno je-12.11.2018.g. u 20h skuvaj sebi kafu ili čaj, sipaj u omiljenu šolju, udobno se smesti, klikni na ovaj dogadjaj i tu si!
Link za praćenje:
https://www.youtube.com/watch?v=NHynVuivQ9o

Radujem se da se družimo, a možda baš ti dobiješ i poklončić, nikad se ne zna.
Do tada ti šaljem ljubav i svetlost!
TO BE LOVE & LIGHT!

Predavač: Katarina Bogosavljević
Više o predavaču možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/katarina-bogosavljevic/
Kontakt tel. +381 65 246 2700

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/