When:
19/02/2018 @ 17:30 – 20:30
2018-02-19T17:30:00+01:00
2018-02-19T20:30:00+01:00
Where:
Centar za lični razvoj i savetovanje - Kesejić
Online
Cost:
6000 RSD
Contact:
Sandra Kesejić
+38162251227

Imaš osjećaj da ti sve nekako ne ide od ruke i ponekad nemaš ni snage zajedno da se boriš sam sa sobom. Znaš da treba da doneseš promenu ali nikako odluku da se promeniš.
Nisi svesna da poseduješ potencijal koji treba da iskoristiš i upravo na tome i radimo u ovoj radionici. Ako težiš ka promeni i ako znaš da treba da se pokreneš i da uzmeš život u svoje ruke, da spoznaš da je sve do tebe i da tu odgovornost možeš preuzeti samo ti ,nebitno da li to bilo u privatnom i poslovnom segmentu tvoga života.
Ova jedinstvena online radionica je za tebe ako želiš da promeniš svoj život i veruješ da samo ti snosiš odgovornost. Kroz module ćeš imati podršku dve žene, koje ćete voditi kroz sam program i radionicu na najbolji mogući način i uz posebne tehnike i propratni materijal koji je potreban da ostvariš sebe u svom polju koje trenutno tebi najviše znači.

Mi smo tu kao podrška i oslonac da ti samo skrenemo pažnju na koji aspekt života treba da ti obraćaš pažnju. Tako da, očekuj jednu jako interaktivnu radionicu iz koje ćeš sigurno izaći sa mnogo drugačijim stavom prema životu i poslu uopšteno, pre svega ćeš ostvariti svoj cilj zbog kojeg si zapravo ušla u edukaciju – radionicu.

Onako, ukratko i sažeto očekuj sledeće:

U prvom modulu :

Kako da poboljšam svoje samopouzdanje i pre svega kako da doista upotrebiš to i u poslovnom aspektu, bez samopouzdanja nećeš stići na svoj cilj.

U drugom modulu:

Motivacijom do cilja – zajedno sa tobom određujemo šta je tvoj cilj i uverenja na koja treba da obratiš pažnju kako da dođeš do svog cilja i koje blokade te sprečavaju da ostvariš svoj cilj, opet, naglašavamo kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

U trećem modulu :

Osnovna komunikacija i stilovi komunikacije, što bi u prevodu radi lakšeg razumevanja trebalo da znači kako da pravilno komuniciraš nevezano za to da li je tvoj posao ili tvoj privatni život, porodični odnosi, poslovni odnosi, partnerski odnosi i tako dalje.. u pitanju. Komunikacija je od velikog značaja!


Kroz sva tri modula zajedno ćemo da idemo stepen po stepen, tvojim tempom i načinom kako tebi odgovara jer nam je cilj da zaista ostvarimo tvoj cilj, jer samo tvoj cilj je i naš uspeh.

Sa ljubavlju,
Edukatori Mara Tomić i Sandra Kesejic