When:
18/12/2017 @ 18:00 – 19:00
2017-12-18T18:00:00+01:00
2017-12-18T19:00:00+01:00
Where:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Cost:
Free
Contact:
Sandra Kesejić
062251227

Kako planiraju uspešne žene, kao i sam planer predstaviće vam
Indira Popadić.

Indira je sertifikovani poslovni konsultant, doktorant Tehničkog fakulteta u Boru, Univerziteta u Beogradu (smer inženjerski menadžment). Uz formalno obrazovanje, dugi niz godina edukovala se i usavršavala u ličnom i profesionalnom planu. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera, mentora i kouča (coach), prodavaca i radila na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije, počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategije prodaje i brenda.

Svojom upornošću, znanjem i veštinama Tehničkoj školi Mileva Marić Anštajn kao organizator IPA EU projekta obezbedila je 700.000 € za povećanje energetske efikasnosti objekta.

Uže oblasti stručnosti – poslovno savetovanje pojedinaca i tima, operativni i strategijski menadžment, analize poslovanja, treninzi i radionice za početnike u biznisu, unapređenje poslovanja, povećanje prodaje, vođenje tima.

Autor je interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmte život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta. Priručnik je podržan od strane Udruženja poslovnih žena Srbije i Privredne Komore Srbije.

Indirina misija i cilj su da inspiriše preduzetnike i one koji to žele da postanu, da ulože trud u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept – korak po korak ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.

Više o Indiri možete videti, kao i kontaktirati je putem linka:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/indira-popadic/

Sandra Kesejić – urednik i voditelj emisije
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/
Gost – Indira Popadić
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/indira-popadic/

Radionica će se održati online, putem Google Hangout-a.
Možete pratiti putem linka :
https://www.youtube.com/watch?v=XmRKCevDwtk

Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Dodatne informacije možete dobiti kod organizatora sa dole navedenim kontakt podacima.

Prijateljski pozdrav,
Sandra Kesejić
062251227
sandra@kesejic.com