Project Description

Aleksandra Štakić

Aleksandra Štakić
Aleksandra Štakić

Pozdrav svim divnim ljudima koji su odlučili da krenu putem promene, reorganizacije života i kreiranja novih okolnosti, ali i onima čiji momenat spoznaje tek predstoji.

Moje ime je Aleksandra Štakić. Želim da za početak shvatite, da sam duša poput vas. Osoba sam, koja razume vaše emocije i koja je prošla kroz mnogo izazova, padova i uspona. Danas sam zahvalna što imam tu čast da pomažem ljudima.

Još u detinjstvu me je interesovao svaki oblik duhovnosti i mistike. Iako su svi pokušavali da me uvere u suprotno, osećala sam da je život mnogo više od onoga što vidimo, čujemo i dodirujemo. Znala sam da mora biti tako i da ne smem dopustiti da poverujem u suprotno. Imala sam vizije kao dete, ali i poučne misteriozne snove. Volela sam i cenila biljke i životinje, duboko osećala svačije emocije.

Počevši da radim na sebi, posmatrala sam kako se postepeno otvaraju jedna po jedna vrata, stvarali su se uslovi i mogućnosti za moju edukaciju.

Danas sam sertifikovani Theta healing i Reiki praktičar, praktičar Anđeoskog Reikija, učitelj Anđeosko ćelijskog isceljivanja i Zlatnog Reikija. Član sam i edukator Centra za lični razvoj  i savetovanje – Kesejić kao I član Kluba Uspešnih. Vodim edukativni kanal na Youtube-u, pod nazivom “VerujDaMozes”. Tamo možete pronaći potrebne informacije, kao i meditacije i vežbe opuštanja.

Volim da vidim ljude koji rastu, razvijaju se, uče o sebi strpljivo i hrabro… Volim osećaj da su moje reči i moj rad dotakli nečiju dušu i pokrenuli promene u nečijem životu. Volim da vidim zadovoljna i pozitivna lica… Volim svoj posao. Ustvari, ne bih to što radim nazvala poslom. To je misija moje duše na Zemlji.

Moj edukativni program obuhvata:

Anđeoske isceljujuće radionice

Radionice koje imaju za cilj da donesu mir, motivišu i pročiste učesnike na svim nivoima. Tokom ovih radionica mi  se vraćamo u stanje harmonije i jedinstva sa sobom. Ovo iskustvo je veoma važno i daje “Vetar u leđa”svima koji rade na ličnom napretku i razvoju.

Inicijacija u Zlatni Reiki
Obuhvata obuku i inicijaciju u Zlatni Reiki koja donosi mogućnost korišćenja ove isceljujuće Zlatne svetlosti u svrhe transformacije i napretka.
Inicijacija u Anđeosko ćelijsko isceljivanje
Obuhvata obuka i inicijaciju u ovu metodu koja donosi mogućnost rada na zdravlju i vitalnosti našeg tela. Uz pomoć ove metode  pokrećemo i aktiviramo energije naših ćelijskih anđela.
Upoznavanje s metodama rada na sebi
Tokom ove radionice informativne, ali i praktične prirode, ljudi koji tek počinju da rade na sebi imaju priliku da se upoznaju sa metodama koje mogu sami da primenjuju, ali i sa nekim metodama koje mogu da nauče ili primene uz pomoć terapeuta.

Više o meni možete videti, takođe me kontaktirati putem sledećih linkova:

Web sajt: https://aleksandra-stakic.wixsite.com/theta-reiki

Facebook profil: https://www.facebook.com/aleksandrastakic.thetahealing

YouTube kanala: https://www.youtube.com/channel/UC9JW7Gbufb8n_tfWecOcLMg

Stranice na facebook-u: https://www.facebook.com/theta.reiki.aleksandra/

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/866180080208303/