Kalendar2018-08-15T16:35:37+00:00

Pogledajte raspored aktivnosti Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić i naših članova u narednom periodu, uz mogućnost detaljnog pregleda arhive i istorijata svih proteklih događaja:

Aktivnosti Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić:

нов
16
Пет
Radionica “Ja i novac” @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
нов 16 @ 10:00 – 18:00
Radionica "Ja i novac" @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Dragi članovi i prijatelji Centra, radionica konstelacija “JA I NOVAC” će se održati u Subotici, 16.11.2018. u Centru za lični razvoj i savetovanje Kesejić, Kireška 29a.

Voditeljka radionice je Ines Lazarević Rukavina

Više o Ines možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/ines-lazarevic-rukavina/

 

Osim uobičajenog cilja da svi dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritiskaju i ne dozvoljavaju napred, te da iste razreše, ovog puta ćemo se usredsrediti na NOVAC.

Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Vrlo jednostavna definicija novca naizgled nije u skladu sa onim što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva, koliko ga uopšte imamo/nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj s novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”.

Ponekad smo i toliko usredsređeni na isti (bilo da se radi o imanju ili nemanju) da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije i da je kao i sve s čim dolazimo u kontakt, deo nas, gradi nas i oblikuje, poput svih ostalih odnosa.

Poznata je rečenica “vreme je novac”.

Uštedite sebi vreme i dođite pre do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate.

Pruža vam se prilika da eventualne poteškoće koje imate s novcem, sagledate iz jednog drugog, šireg aspekta.

Želimo li moći primiti novac, moramo biti otvoreni za njega i priznati ono što jeste.

 

Kako se rade konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizuje unutrašnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti delovanja i rešenja.

Svaki učesnik može odabrati nivo svog sudelovanja na radionici. Velika većina učesnika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donelo pozitivne promene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svako može učiniti korak napred u porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj učesnika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

Minimalna donacija za učestvovanje na radionici iznosi 40 evra.

NAPOMENA: Za učestvovanje na radionici, preporučujemo da se obučete udobno i ponesete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim ishrane).

Na radionici mogu učestvovati samo punoletne osobe (iznad 18 godina).

 

Za sve dodatne informacije obratite se na mail office@centarzalicnirazvoj.com

ili kontakt telefon: +381 62 251 227

 

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić

дец
14
Пет
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
дец 14 @ 16:00 – дец 16 @ 15:00
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trodnevna obuka PEAT metoda , održava se u Subotici 14, 15, 16. decembra u prostorijama Centra za Lični razvoj i savetovanje Kesejić.
PEAT prvi nivo petak od 16h -19h.
Polaznici će prvog dana slušati predavanje o PEAT metodama i na poklon za Novogodišnje i Božićne praznike dobiti metodu BAZIČNI PEAT.
15. i 16. decembar, subota i nedelja od 10-15h, namenjeni su za seminar duboki PEAT. Kome su namenjene metode?
Ovo su metode namenjene svima jer nema osobe koja nema potisnute ili stresne situacije. Emocionalnu blokadu smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustva. Takvi emocionalni naboji ostaju u nama kao samoograničavajuća uverenja koja pomažu našim samosabotažama.
Pojavljuju se u našem životu kao mehanizmi odbrane koji se bave bolnim iskustvima i traumatskim bolnim iskustvima, traumatskim destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama.
Sva naša iskustva od rođenja su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom rada u procesu integracija potisnutih emocija uz pomoć Dubokog PEAT-a ulazimo duboko u podsvest i skidamo naboj po naboj sve do nivoa polariteta. Kada je emocija kompletno integrirana tj. neutralisana ona trajno iščezava iz naše podsvesti i nema više potrebe da se pojavljuje u sadašnjosti.

Na seminaru za procesora dubokog PEAT-a, naučićete metode za uklanjanje akutnog bola, osvestićete podsvesne igrice ako igrate sa drugima i sami sa sobom, oslobodićete se stvari iz prošlosti koje vas ograničavaju ili koje vas mogu povrediti, umanjiti fizičku ili emocionalnu bol, poboljšati intelektualne ili emocionalne kapacitete, kontrolisati stres, fobije, strahove, anksioznost i pojasniti smer i svrhu života.

PEAT metod ćete koristiti u svim prilikama do kraja života za brzo rešavanje bilo kog subjektivnog problema za sve što nosi emotivni naboj: strahovi ,fobije, stres, nepoželjna ponašanja, slabosti, napadi panike, ljubomora, agresija, prejedanja,… (alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do sedam tretmana).

Prvi dan metoda bazični PEAT -Cena BESPLATNO !!!

Najlakši metod za naučiti i najpraktičnija metoda u svim prilikama.

Može se aplicirati za sve što ima emotivni naboj -strahovi, fobije, otpori, kompulsivnosti bilo kog tipa, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, nesanica, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrednosti, potreba za privlačenjem pažnje, problemi u odnosima, nesigurnost, krivica i slično. Kada mi promenimo naša negativna stanja i reakcije i ljudi oko nas i naša realnost će se promeniti jer nije problem u objektivnoj realnosti već u subjektivnom doživljaju realnosti.

Drugi dan metoda duboki PEAT-200€

Metoda duboki PEAT integriše takozvane duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću ostvarujući dvostruku korist integracijom naboja, praktičnu i duhovnu.

U Dubokom PEAT-u polazimo od problema a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema .Kada dođemo do najdubljeg nivoa problem trajno iščezava i klijent će tada otkriti tj. osvestiti i neutralizovati lične kodove, takozvane primordijalne polaritete. Kroz integraciju i neutralizaciju suprotnosti rešava se fundamentalni problem zauvek.

Treći dan metoda DP2 i Mali Magijski Metod

Metoda DP2 je metoda koja se primenjuje sa najviše zaglavljenih slučajeva na deci i u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om.
Koristimo kada je klijent zaglavljen, može da oseća ali ne može da misli ili obrnuto, misli a ne može da oseća (od silnog potiskivanja emocija).
Mali Magijski Metod se koristi u radu sa klijentima koji imaju zaglavljene telesne senzacije .

Metod je izvrstan u otklanjanju fizičkog bola. Može se koristi u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om i odvojeno.

Trener Jelena Stegnjaić, Coach i trener Spiritualne tehnologije

https://centarzalicnirazvoj.com/clan/jelena-stegnjaic/

Broj mesta ograničen, kvalitet rada je na prvom mestu.
Rezervacija mesta obavezna.
Cena 200 Eur
Članovi Centra ostvaruju popust i za njih je cena 120 Eur

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon
+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

Aktivnosti članova:

нов
1
Чет
Kako biti Konektovan na Cudesa – novembar 2018.
нов 1 @ 12:50 – нов 30 @ 13:50
Kako biti Konektovan na Cudesa - novembar 2018.

Mesec dana svakodnevnog koriscenja Access alata (a mozda i nekih koji nisu to – ako bude korisno 😀 ) u kojem je akcenat na zajednickom grupnom radu, zajednickom doprinosu svih nas jedni drugima i grupi kompletno.

Rad ce biti u zatvorenoj fb grupi, jer mi je cilj da budemo potpuno otvoreni i ranjivi – da pustimo, otpustimo i dopustimo sto vise toga, od onoga, koliko smo trenutno voljni i spremni da uradimo.

Svako pitanje, potpitanje, misljenje, stav, svakog iz grupe znajte da je jaaakoo dragocen za sve, ukljucujuci i mene i zbog toga sam vam vec mnogo zahvalna ♥

Svako od nas moze samo da dobije tokom ovih mesec dana, bas onoliko i ono za sta i koliko je u tom mesecu voljan i spreman.
A to je Cudesno mnogo ♥

Sve sto budemo radili u grupi ostaje i nakon isteka meseca u grupi za clanove grupe.

A rad ce biti iscrpljujuci 😀 : pitanja za vas, tekstovi da procitate, uzivo ukljucenja da gledate, vase komentarisanje, sugerisanje, trazenje, uz smeh a mozda i plac nakon kojeg ce doci jos oslobodjeniji smeh 🙂
A mozda sem ovoga i nesto sto sada trenutno ni ne vidim da bi nam bilo korisno 😀

Preduslova za ucesce nema a uslov je da uplatite 3500 dinara ili 30 eur na nacin koji vam je najlaksi, (a ja cu vam ponuditi nacine cim ih zatrazite) i da postujete pravila grupe.

Konektovanje krece 01.novembra u grupi Konektovani na Cudesa

Pitajte sve sto vam se pojavilo da treba da pitate

Zagrljaj do 01.novembra 🙂

Daniela Cukrov
Sertifikovani Access Bars&Body&Facelift facilitator (voditelj) i voditelj individualnih i grupnih radionica za licni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/daniela-cukrov/

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon:

+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lične i poslovne promene
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

 

нов
16
Пет
Radionica “Ja i novac” @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
нов 16 @ 10:00 – 18:00
Radionica "Ja i novac" @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Dragi članovi i prijatelji Centra, radionica konstelacija “JA I NOVAC” će se održati u Subotici, 16.11.2018. u Centru za lični razvoj i savetovanje Kesejić, Kireška 29a.

Voditeljka radionice je Ines Lazarević Rukavina

Više o Ines možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/ines-lazarevic-rukavina/

 

Osim uobičajenog cilja da svi dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritiskaju i ne dozvoljavaju napred, te da iste razreše, ovog puta ćemo se usredsrediti na NOVAC.

Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Vrlo jednostavna definicija novca naizgled nije u skladu sa onim što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva, koliko ga uopšte imamo/nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj s novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”.

Ponekad smo i toliko usredsređeni na isti (bilo da se radi o imanju ili nemanju) da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije i da je kao i sve s čim dolazimo u kontakt, deo nas, gradi nas i oblikuje, poput svih ostalih odnosa.

Poznata je rečenica “vreme je novac”.

Uštedite sebi vreme i dođite pre do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate.

Pruža vam se prilika da eventualne poteškoće koje imate s novcem, sagledate iz jednog drugog, šireg aspekta.

Želimo li moći primiti novac, moramo biti otvoreni za njega i priznati ono što jeste.

 

Kako se rade konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizuje unutrašnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti delovanja i rešenja.

Svaki učesnik može odabrati nivo svog sudelovanja na radionici. Velika većina učesnika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donelo pozitivne promene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svako može učiniti korak napred u porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj učesnika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

Minimalna donacija za učestvovanje na radionici iznosi 40 evra.

NAPOMENA: Za učestvovanje na radionici, preporučujemo da se obučete udobno i ponesete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim ishrane).

Na radionici mogu učestvovati samo punoletne osobe (iznad 18 godina).

 

Za sve dodatne informacije obratite se na mail office@centarzalicnirazvoj.com

ili kontakt telefon: +381 62 251 227

 

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić

нов
17
Суб
Javni nastup i veština govorništva @ Hotel Prag
нов 17 @ 10:00 – 17:30
Javni nastup i veština govorništva @ Hotel Prag

Kurs javnog nastupa i veštine govorništva

Javni nastup, odnosno govorništvo je set veština koje vas neminovno izdvajaju od prosečne osobe u svetu biznisa i društvenih odnosa.

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE:

• Kako prevazići strah od javnog govora;

• Kako ostvariti kontakt sa publikom;

• Kako biti ubedljiv govornik i prezentator;

• Kako se ponašati pred kamerama – izjave i intervjui;

• Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

NAČIN RADA:
Sve faze kursa/radionice su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima. Kurs je koncipiran da polaznike pripremi za konkretne životne i poslovne situacije, bez nepotrebnih teoretisanja i uopštavanja. Polaznici imaju mogućnost da provežbaju konkretnu “studiju slučaja”, odnosno situaciju sa kojom će se uskoro sresti, kako bi se najbolje pripremili.

GDE: 
Hotel Prag, Kraljice Natalije 27, na uglu sa Balkanskom, Beograd.

KADA: 
Subota, 17. novembar 2018. od 10:00 do 17:30 časova, sa više pauza.

DETALJI KURSA I PRIJAVE:
Više informacija o sadržaju kursa i prijavama, možete naći OVDE.

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Anđeoska radionica i Inicijacija u Reiki Anđela čuvara
нов 17 @ 17:00 – нов 18 @ 14:00
Anđeoska radionica i Inicijacija u Reiki Anđela čuvara

Anđeoska radionica će se održati 17.11 u 17h, dok će se inicijacija u Reiki Anđela Čuvara održati 18.11. u 12h.
Ukoliko želite, možete posetiti samo jedan događaj. Reći ćemo vam nešto više o pojedinačnim događajima.

Anđeoska radionica:

Dobrodošli na Anđeosku radionicu tokom koje ćete imati priliku da osetite iskustveno blagodet anđeoskih energija, ali i čujete teoretski deo predavanja i naučite nešto više o sebi i anđelima. Cilj nam je da s ove radionice odete s novim uvidima, koji će vas pratiti tokom života i dati ‘vetar u leđa’ da promenite sve ono što vam se manje dopada.
Plan i program:
-Uvodno predavanje o našem energetskom telu i Anđeoskim energijama.
-Grupna vođena energetska Anđeoska meditacija.
-Rad sa afirmacijama uz anđeoske energije. Učimo kako pokrenuti emociju koja kreira realnost.
-Izvlačenje lične mantre.
-Anđeoske molitve za ostvarenje vaših želja.

Predavač: Aleksandra Štakić
Više o predavaču možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/aleksandra-stakic/

Reiki Anđela čuvara:

Ako se pitate zasto je poseban,a jeste,molim vas da procitate efekte ove tehnike i šta ona pruža.

❤Povezuje sa svojim Anđelom Čuvarem. ❤Otklanjanja sve moguće prepreke koje su do sada sprečavale slobodnu konekciju s Anđelom Čuvarem;
❤Dobijanje sigurnog vođstva i upućivanja, kao i svetlosne božanske zaštite, od svog Anđela Čuvara;
❤ Pomoć i podrška Anđela Čuvara u sprovođenju autotretmana ili tretmana za druge, kao i u svim aktivnostima kojima se osoba bavi na bilo koji način, u sprovođenju važnih razgovora, pregovora, izvođenja poslova itd;
❤ Mogućnost primanja energije Anđela Čuvara u vidu tretmana za uspostavljanje mira, spokoj duha, zadovoljstva ili promene raspoloženja ili stvaranja novog mentalno-emocionalnog stanja;
❤Pomoć drugoj osobi u povezivanju sa njenim/njegovim Anđelom Čuvarem, kako bi osoba dobila potrebno vođstvo i zaštitu;
❤ Pomoć Anđela Čuvara u svakom energetskom radu koji osoba sprovodi, uključujući harmonizaciju odnosa i situacija, ali i postizanju ciljeva. Mogućnost uključivanja Anđela Čuvara drugih ljudi koji su učesnici odnosa ili situacija koje isceljujemo;
❤ Pomoć Anđela Čuvara u svemu što je na bilo koji način u vezi sa otvaranjem puteva i mogućnosti koji su nam potrebni za napredak u životu i duhovnom razvoju.

Učitelj i predavač je Aleksandra Štakić.

Pre inicijacije polaznici će dobiti sva potrebna objašnjenja i uputstva. Nakon inicijacije dobija se sertifikat i priručnik.

Kako biste prisustvovali Anđeoskoj radionici ili inicijaciji, neophodno ke da se prijavite do 12.11. i izvršite uplatu do tada.
Kotizacija za radionicu je 1600 dinara,
Cena inicijacije u Reiki Anđela Čuvara 5500 din.
Uplata se moze izvršiti putem žiro računa:
340 32285795 52 Aleksandra Štakić, Erste banka.

Za sve dodatne informacije obratite se putem kontakt telefona:

+381 62 251 227 Sandra Kesejić
+381 63 13 45 516 Aleksandra Štakić

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

дец
14
Пет
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
дец 14 @ 16:00 – дец 16 @ 15:00
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trodnevna obuka PEAT metoda , održava se u Subotici 14, 15, 16. decembra u prostorijama Centra za Lični razvoj i savetovanje Kesejić.
PEAT prvi nivo petak od 16h -19h.
Polaznici će prvog dana slušati predavanje o PEAT metodama i na poklon za Novogodišnje i Božićne praznike dobiti metodu BAZIČNI PEAT.
15. i 16. decembar, subota i nedelja od 10-15h, namenjeni su za seminar duboki PEAT. Kome su namenjene metode?
Ovo su metode namenjene svima jer nema osobe koja nema potisnute ili stresne situacije. Emocionalnu blokadu smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustva. Takvi emocionalni naboji ostaju u nama kao samoograničavajuća uverenja koja pomažu našim samosabotažama.
Pojavljuju se u našem životu kao mehanizmi odbrane koji se bave bolnim iskustvima i traumatskim bolnim iskustvima, traumatskim destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama.
Sva naša iskustva od rođenja su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom rada u procesu integracija potisnutih emocija uz pomoć Dubokog PEAT-a ulazimo duboko u podsvest i skidamo naboj po naboj sve do nivoa polariteta. Kada je emocija kompletno integrirana tj. neutralisana ona trajno iščezava iz naše podsvesti i nema više potrebe da se pojavljuje u sadašnjosti.

Na seminaru za procesora dubokog PEAT-a, naučićete metode za uklanjanje akutnog bola, osvestićete podsvesne igrice ako igrate sa drugima i sami sa sobom, oslobodićete se stvari iz prošlosti koje vas ograničavaju ili koje vas mogu povrediti, umanjiti fizičku ili emocionalnu bol, poboljšati intelektualne ili emocionalne kapacitete, kontrolisati stres, fobije, strahove, anksioznost i pojasniti smer i svrhu života.

PEAT metod ćete koristiti u svim prilikama do kraja života za brzo rešavanje bilo kog subjektivnog problema za sve što nosi emotivni naboj: strahovi ,fobije, stres, nepoželjna ponašanja, slabosti, napadi panike, ljubomora, agresija, prejedanja,… (alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do sedam tretmana).

Prvi dan metoda bazični PEAT -Cena BESPLATNO !!!

Najlakši metod za naučiti i najpraktičnija metoda u svim prilikama.

Može se aplicirati za sve što ima emotivni naboj -strahovi, fobije, otpori, kompulsivnosti bilo kog tipa, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, nesanica, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrednosti, potreba za privlačenjem pažnje, problemi u odnosima, nesigurnost, krivica i slično. Kada mi promenimo naša negativna stanja i reakcije i ljudi oko nas i naša realnost će se promeniti jer nije problem u objektivnoj realnosti već u subjektivnom doživljaju realnosti.

Drugi dan metoda duboki PEAT-200€

Metoda duboki PEAT integriše takozvane duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću ostvarujući dvostruku korist integracijom naboja, praktičnu i duhovnu.

U Dubokom PEAT-u polazimo od problema a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema .Kada dođemo do najdubljeg nivoa problem trajno iščezava i klijent će tada otkriti tj. osvestiti i neutralizovati lične kodove, takozvane primordijalne polaritete. Kroz integraciju i neutralizaciju suprotnosti rešava se fundamentalni problem zauvek.

Treći dan metoda DP2 i Mali Magijski Metod

Metoda DP2 je metoda koja se primenjuje sa najviše zaglavljenih slučajeva na deci i u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om.
Koristimo kada je klijent zaglavljen, može da oseća ali ne može da misli ili obrnuto, misli a ne može da oseća (od silnog potiskivanja emocija).
Mali Magijski Metod se koristi u radu sa klijentima koji imaju zaglavljene telesne senzacije .

Metod je izvrstan u otklanjanju fizičkog bola. Može se koristi u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om i odvojeno.

Trener Jelena Stegnjaić, Coach i trener Spiritualne tehnologije

https://centarzalicnirazvoj.com/clan/jelena-stegnjaic/

Broj mesta ograničen, kvalitet rada je na prvom mestu.
Rezervacija mesta obavezna.
Cena 200 Eur
Članovi Centra ostvaruju popust i za njih je cena 120 Eur

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon
+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

Sve aktivnosti:

нов
1
Чет
Kako biti Konektovan na Cudesa – novembar 2018.
нов 1 @ 12:50 – нов 30 @ 13:50
Kako biti Konektovan na Cudesa - novembar 2018.

Mesec dana svakodnevnog koriscenja Access alata (a mozda i nekih koji nisu to – ako bude korisno 😀 ) u kojem je akcenat na zajednickom grupnom radu, zajednickom doprinosu svih nas jedni drugima i grupi kompletno.

Rad ce biti u zatvorenoj fb grupi, jer mi je cilj da budemo potpuno otvoreni i ranjivi – da pustimo, otpustimo i dopustimo sto vise toga, od onoga, koliko smo trenutno voljni i spremni da uradimo.

Svako pitanje, potpitanje, misljenje, stav, svakog iz grupe znajte da je jaaakoo dragocen za sve, ukljucujuci i mene i zbog toga sam vam vec mnogo zahvalna ♥

Svako od nas moze samo da dobije tokom ovih mesec dana, bas onoliko i ono za sta i koliko je u tom mesecu voljan i spreman.
A to je Cudesno mnogo ♥

Sve sto budemo radili u grupi ostaje i nakon isteka meseca u grupi za clanove grupe.

A rad ce biti iscrpljujuci 😀 : pitanja za vas, tekstovi da procitate, uzivo ukljucenja da gledate, vase komentarisanje, sugerisanje, trazenje, uz smeh a mozda i plac nakon kojeg ce doci jos oslobodjeniji smeh 🙂
A mozda sem ovoga i nesto sto sada trenutno ni ne vidim da bi nam bilo korisno 😀

Preduslova za ucesce nema a uslov je da uplatite 3500 dinara ili 30 eur na nacin koji vam je najlaksi, (a ja cu vam ponuditi nacine cim ih zatrazite) i da postujete pravila grupe.

Konektovanje krece 01.novembra u grupi Konektovani na Cudesa

Pitajte sve sto vam se pojavilo da treba da pitate

Zagrljaj do 01.novembra 🙂

Daniela Cukrov
Sertifikovani Access Bars&Body&Facelift facilitator (voditelj) i voditelj individualnih i grupnih radionica za licni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/daniela-cukrov/

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon:

+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lične i poslovne promene
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

 

нов
16
Пет
Radionica “Ja i novac” @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
нов 16 @ 10:00 – 18:00
Radionica "Ja i novac" @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Dragi članovi i prijatelji Centra, radionica konstelacija “JA I NOVAC” će se održati u Subotici, 16.11.2018. u Centru za lični razvoj i savetovanje Kesejić, Kireška 29a.

Voditeljka radionice je Ines Lazarević Rukavina

Više o Ines možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/ines-lazarevic-rukavina/

 

Osim uobičajenog cilja da svi dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritiskaju i ne dozvoljavaju napred, te da iste razreše, ovog puta ćemo se usredsrediti na NOVAC.

Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Vrlo jednostavna definicija novca naizgled nije u skladu sa onim što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva, koliko ga uopšte imamo/nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj s novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”.

Ponekad smo i toliko usredsređeni na isti (bilo da se radi o imanju ili nemanju) da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije i da je kao i sve s čim dolazimo u kontakt, deo nas, gradi nas i oblikuje, poput svih ostalih odnosa.

Poznata je rečenica “vreme je novac”.

Uštedite sebi vreme i dođite pre do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate.

Pruža vam se prilika da eventualne poteškoće koje imate s novcem, sagledate iz jednog drugog, šireg aspekta.

Želimo li moći primiti novac, moramo biti otvoreni za njega i priznati ono što jeste.

 

Kako se rade konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizuje unutrašnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti delovanja i rešenja.

Svaki učesnik može odabrati nivo svog sudelovanja na radionici. Velika većina učesnika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donelo pozitivne promene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svako može učiniti korak napred u porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj učesnika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

Minimalna donacija za učestvovanje na radionici iznosi 40 evra.

NAPOMENA: Za učestvovanje na radionici, preporučujemo da se obučete udobno i ponesete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim ishrane).

Na radionici mogu učestvovati samo punoletne osobe (iznad 18 godina).

 

Za sve dodatne informacije obratite se na mail office@centarzalicnirazvoj.com

ili kontakt telefon: +381 62 251 227

 

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić

нов
17
Суб
Javni nastup i veština govorništva @ Hotel Prag
нов 17 @ 10:00 – 17:30
Javni nastup i veština govorništva @ Hotel Prag

Kurs javnog nastupa i veštine govorništva

Javni nastup, odnosno govorništvo je set veština koje vas neminovno izdvajaju od prosečne osobe u svetu biznisa i društvenih odnosa.

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE:

• Kako prevazići strah od javnog govora;

• Kako ostvariti kontakt sa publikom;

• Kako biti ubedljiv govornik i prezentator;

• Kako se ponašati pred kamerama – izjave i intervjui;

• Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

NAČIN RADA:
Sve faze kursa/radionice su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima. Kurs je koncipiran da polaznike pripremi za konkretne životne i poslovne situacije, bez nepotrebnih teoretisanja i uopštavanja. Polaznici imaju mogućnost da provežbaju konkretnu “studiju slučaja”, odnosno situaciju sa kojom će se uskoro sresti, kako bi se najbolje pripremili.

GDE: 
Hotel Prag, Kraljice Natalije 27, na uglu sa Balkanskom, Beograd.

KADA: 
Subota, 17. novembar 2018. od 10:00 do 17:30 časova, sa više pauza.

DETALJI KURSA I PRIJAVE:
Više informacija o sadržaju kursa i prijavama, možete naći OVDE.

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Anđeoska radionica i Inicijacija u Reiki Anđela čuvara
нов 17 @ 17:00 – нов 18 @ 14:00
Anđeoska radionica i Inicijacija u Reiki Anđela čuvara

Anđeoska radionica će se održati 17.11 u 17h, dok će se inicijacija u Reiki Anđela Čuvara održati 18.11. u 12h.
Ukoliko želite, možete posetiti samo jedan događaj. Reći ćemo vam nešto više o pojedinačnim događajima.

Anđeoska radionica:

Dobrodošli na Anđeosku radionicu tokom koje ćete imati priliku da osetite iskustveno blagodet anđeoskih energija, ali i čujete teoretski deo predavanja i naučite nešto više o sebi i anđelima. Cilj nam je da s ove radionice odete s novim uvidima, koji će vas pratiti tokom života i dati ‘vetar u leđa’ da promenite sve ono što vam se manje dopada.
Plan i program:
-Uvodno predavanje o našem energetskom telu i Anđeoskim energijama.
-Grupna vođena energetska Anđeoska meditacija.
-Rad sa afirmacijama uz anđeoske energije. Učimo kako pokrenuti emociju koja kreira realnost.
-Izvlačenje lične mantre.
-Anđeoske molitve za ostvarenje vaših želja.

Predavač: Aleksandra Štakić
Više o predavaču možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/aleksandra-stakic/

Reiki Anđela čuvara:

Ako se pitate zasto je poseban,a jeste,molim vas da procitate efekte ove tehnike i šta ona pruža.

❤Povezuje sa svojim Anđelom Čuvarem. ❤Otklanjanja sve moguće prepreke koje su do sada sprečavale slobodnu konekciju s Anđelom Čuvarem;
❤Dobijanje sigurnog vođstva i upućivanja, kao i svetlosne božanske zaštite, od svog Anđela Čuvara;
❤ Pomoć i podrška Anđela Čuvara u sprovođenju autotretmana ili tretmana za druge, kao i u svim aktivnostima kojima se osoba bavi na bilo koji način, u sprovođenju važnih razgovora, pregovora, izvođenja poslova itd;
❤ Mogućnost primanja energije Anđela Čuvara u vidu tretmana za uspostavljanje mira, spokoj duha, zadovoljstva ili promene raspoloženja ili stvaranja novog mentalno-emocionalnog stanja;
❤Pomoć drugoj osobi u povezivanju sa njenim/njegovim Anđelom Čuvarem, kako bi osoba dobila potrebno vođstvo i zaštitu;
❤ Pomoć Anđela Čuvara u svakom energetskom radu koji osoba sprovodi, uključujući harmonizaciju odnosa i situacija, ali i postizanju ciljeva. Mogućnost uključivanja Anđela Čuvara drugih ljudi koji su učesnici odnosa ili situacija koje isceljujemo;
❤ Pomoć Anđela Čuvara u svemu što je na bilo koji način u vezi sa otvaranjem puteva i mogućnosti koji su nam potrebni za napredak u životu i duhovnom razvoju.

Učitelj i predavač je Aleksandra Štakić.

Pre inicijacije polaznici će dobiti sva potrebna objašnjenja i uputstva. Nakon inicijacije dobija se sertifikat i priručnik.

Kako biste prisustvovali Anđeoskoj radionici ili inicijaciji, neophodno ke da se prijavite do 12.11. i izvršite uplatu do tada.
Kotizacija za radionicu je 1600 dinara,
Cena inicijacije u Reiki Anđela Čuvara 5500 din.
Uplata se moze izvršiti putem žiro računa:
340 32285795 52 Aleksandra Štakić, Erste banka.

Za sve dodatne informacije obratite se putem kontakt telefona:

+381 62 251 227 Sandra Kesejić
+381 63 13 45 516 Aleksandra Štakić

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

дец
14
Пет
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
дец 14 @ 16:00 – дец 16 @ 15:00
Seminar za sertifikovanog procesora dubokog PEAT-a @ Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trodnevna obuka PEAT metoda , održava se u Subotici 14, 15, 16. decembra u prostorijama Centra za Lični razvoj i savetovanje Kesejić.
PEAT prvi nivo petak od 16h -19h.
Polaznici će prvog dana slušati predavanje o PEAT metodama i na poklon za Novogodišnje i Božićne praznike dobiti metodu BAZIČNI PEAT.
15. i 16. decembar, subota i nedelja od 10-15h, namenjeni su za seminar duboki PEAT. Kome su namenjene metode?
Ovo su metode namenjene svima jer nema osobe koja nema potisnute ili stresne situacije. Emocionalnu blokadu smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustva. Takvi emocionalni naboji ostaju u nama kao samoograničavajuća uverenja koja pomažu našim samosabotažama.
Pojavljuju se u našem životu kao mehanizmi odbrane koji se bave bolnim iskustvima i traumatskim bolnim iskustvima, traumatskim destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama.
Sva naša iskustva od rođenja su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom rada u procesu integracija potisnutih emocija uz pomoć Dubokog PEAT-a ulazimo duboko u podsvest i skidamo naboj po naboj sve do nivoa polariteta. Kada je emocija kompletno integrirana tj. neutralisana ona trajno iščezava iz naše podsvesti i nema više potrebe da se pojavljuje u sadašnjosti.

Na seminaru za procesora dubokog PEAT-a, naučićete metode za uklanjanje akutnog bola, osvestićete podsvesne igrice ako igrate sa drugima i sami sa sobom, oslobodićete se stvari iz prošlosti koje vas ograničavaju ili koje vas mogu povrediti, umanjiti fizičku ili emocionalnu bol, poboljšati intelektualne ili emocionalne kapacitete, kontrolisati stres, fobije, strahove, anksioznost i pojasniti smer i svrhu života.

PEAT metod ćete koristiti u svim prilikama do kraja života za brzo rešavanje bilo kog subjektivnog problema za sve što nosi emotivni naboj: strahovi ,fobije, stres, nepoželjna ponašanja, slabosti, napadi panike, ljubomora, agresija, prejedanja,… (alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do sedam tretmana).

Prvi dan metoda bazični PEAT -Cena BESPLATNO !!!

Najlakši metod za naučiti i najpraktičnija metoda u svim prilikama.

Može se aplicirati za sve što ima emotivni naboj -strahovi, fobije, otpori, kompulsivnosti bilo kog tipa, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, nesanica, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrednosti, potreba za privlačenjem pažnje, problemi u odnosima, nesigurnost, krivica i slično. Kada mi promenimo naša negativna stanja i reakcije i ljudi oko nas i naša realnost će se promeniti jer nije problem u objektivnoj realnosti već u subjektivnom doživljaju realnosti.

Drugi dan metoda duboki PEAT-200€

Metoda duboki PEAT integriše takozvane duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću ostvarujući dvostruku korist integracijom naboja, praktičnu i duhovnu.

U Dubokom PEAT-u polazimo od problema a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema .Kada dođemo do najdubljeg nivoa problem trajno iščezava i klijent će tada otkriti tj. osvestiti i neutralizovati lične kodove, takozvane primordijalne polaritete. Kroz integraciju i neutralizaciju suprotnosti rešava se fundamentalni problem zauvek.

Treći dan metoda DP2 i Mali Magijski Metod

Metoda DP2 je metoda koja se primenjuje sa najviše zaglavljenih slučajeva na deci i u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om.
Koristimo kada je klijent zaglavljen, može da oseća ali ne može da misli ili obrnuto, misli a ne može da oseća (od silnog potiskivanja emocija).
Mali Magijski Metod se koristi u radu sa klijentima koji imaju zaglavljene telesne senzacije .

Metod je izvrstan u otklanjanju fizičkog bola. Može se koristi u kombinaciji sa Dubokim PEAT-om i odvojeno.

Trener Jelena Stegnjaić, Coach i trener Spiritualne tehnologije

https://centarzalicnirazvoj.com/clan/jelena-stegnjaic/

Broj mesta ograničen, kvalitet rada je na prvom mestu.
Rezervacija mesta obavezna.
Cena 200 Eur
Članovi Centra ostvaruju popust i za njih je cena 120 Eur

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon
+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
Više o meni možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/