Aktivnosti koje Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić organizuje za svoje članove


Vašu online i offline promociju

Kako bi promovisali vaš rad i vaše aktivnosti, dolazili do što većeg broja gledalaca, čitalaca, pratilaca i klijenata na raspolaganju vam je  Centar za lični razvoj i savetovanje – Kesejić

Vašu promociju možete ostvariti na kvalitetan i konkretan način ako se bavite bilo kojom oblasti iz sfere ličnog i poslovnog razvoja, radite na edukaciji, pružanju pomoći i podrške, kako pojedincima tako i grupi.

U okviru Centra za lični razvoj i savetovanje – Kesejić svoju promociju možete imati kao:
gost na webinaru,
organizacijom vaših offline i online radionica,
promocija preko društvenih mreža,
live uključenja,
postavljanjem i reklamiranjem vaših aktivnosti,
događaja,
predavanja,
predstavljanjem vaših usluga i
učestvovanjem na konferencijama koje se tiču ličnog i poslovnog razvoja.

Detaljnija značenja pojedinih predstavljanja možete pročitati u dole navedenom tekstu.

Konferencije

Konferencije su formalni skupovi članova i prijatelja Centra, na kojima se razmatraju ključna pitanja za razvoj privrede i preduzetništva, uključivanja malih preduzetnika i početnika u poslovne procese, kao i pitanja vezana za poboljšanje i unapređenje delovanja samog Centra. Jednom godišnje se organizuje skupština Centra, kojoj pripadaju svi trenutni članovi Centra.

Networking

Networking predstavlja poslovno povezivanje i ostvarivanje poslovnih kontakata prvestveno između članova Centra i odvija se kroz upoznavanje ljudi iz branše, međusobne podrške, deljenja iskustava, preporuka.

Raspored aktivnosti

Vreme i mesto narednih aktivnosti Centra, kao i aktivnosti naših članova, možete pogledati na stranici Kalendar aktivnosti.
Ukoliko želite da Centar organizuje neku od aktivnosti u vašem gradu, slobodno nas kontaktirajte na office@centarzalicnirazvoj.com sa Vašim predlogom.