Lepe žene su svuda oko vas. Svaka je  lepa na neki svoj način. Njena lepota može da zaseni, privuče, očara ali i da odbije.

Šta čini ženu lepom? Da li je to njena fizička privlačnost, njena harizma, sigurnost ili pak opuštenost?

Najlepša žena je ona koju krasi vedrina, osmeh i spontanost. To je žena čije su pre svega misli lepe, žena koja odiše mirisom pozitivnog duha, čije su reči melem, čiji je osmeh lek.

To je žena koja će vas usrećiti, ozdraviti samo svojim prisustvom. Verovatno imate neku takvu osobu u svom životu. To je osoba koja kada uđe u sobu oseti se njeno prisustvo. Ona zrači, ona privlači pažnju, ona budi ono dobro u vama. Možda vam se na samom početku neće svideti, sve dok vas ona, ne podigne na svoj nivo, tada vi postajete spremni da vidite i osetite to što vam ona želi preneti.

To je žena koja voli i poštuje sebe. Njeno raspoloženje, njen dan i život nikada ne zavise od drugih. Ona je kreator svog života, svoje sreće ili nesreće. Ona svesno odlučuje šta želi, koga voli i čemu se raduje. Ona ne čeka tuđe pohvale, ona ume sebe da ohrabri, podigne i pohvali. Ona ima naviku i slobodu da sebe pogleda u ogledalu i kaže:”Dobro jutro lepotice.”Ona to zaista i misli!

Srećna žena uživa u svakom trenutku. U svemu se trudi da vidi onu dobru stranu. U poslu, u ljudima, partneru i deci, prvo će zapaziti ono dobro, a ono što je manje dobro za nju je izazov kojim će se baviti polako i na tenane, korak po korak. Ona je kao magnet i uz puno ljubavi, poverenja  i ljudi oko nje će se menjati.

Svaka žena na ovoj planeti je lepa, ako voli sebe, brine o sebi, o svom telu, zdravlju, ishrani, ako neguje lepe misli i ako ih nesebično širi…

I još nešto drage moje,budite srećne, budite radosne, vesele, neka osmeh krasi vaše lice, jer ne zaboravite da je srećna žena lepa žena, ili lepa žena je srećna žena. Nemojte da vaša sreća zavisi od drugih! Kreirajte svoj život po svojoj meri, jer vaš život je vaša odgovornost!

Neka se miris pozitivnog duha širi u vašem životu, neka vas po njemu poznaju, prepoznaju i mnogi požele isti. Taj miris je poput najprivlačnijeg parfema, a svaka prava dama, želi biti prepoznatljiva, posebna i lepa.

Gordana Maksimović – autor teksta i knjige Miris pozitivnog duha.
Više o Gordani, članici Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić, pogledajte na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/gordana-maksimovic/

Kako do knjige?

Knjigu Miris pozitivnog duha, možete kupiti u Centru za lični razvoj i savetovanje Kesejić, Kireška 29a,Subotica

Knjigu možete naručiti slanjem poruke na f.profilu;  Gordana Maksimović

Više o knjizi i šta možete uz knjigu još očekivati kao poklon od autorke, možete pogledati u linku:https://gordanamaksimovic.blogspot.com/2018/06/miris-pozitivnog-duha.html