Svi koji su kroz ovaj kratak vremenski period bili u prilici da češće ili sporadično dolaze u Kirešku 29a mogli su svedočiti svakodnevnoj transformaciji objekta na ovoj adresi do onoga što je postao danas – moderan, tehnički i infrastruktno opremljen, ali prvenstveno mesto na kojem se svako oseća kao kod svoje kuće. Količina ljubavi koja je uložena u to da objekat odiše ovako morala je dati rezultate, pa je tako pored svoje osnovne namene i jedna oaza mira i blagodeti za sva naša čula. Bez obzira da li se radi o refleksoterapeutskim tretmanima, grupnim radionicama, predavanjima, treninzima i seminarima ili individualnom radu sa klijentima, ugođaj za svakoga ko boravi u njemu je potpun i budi želju da se iznova i što pre vrati.

Kako je bilo pre tačno godinu dana, kada su tek započeli radovi na uređenju spoljašnjosti objekta pogledajte na fotografijama ispod:

Objekat i njegova okolina izgledaju danas ovako:

Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprineli ovakvom uspehu i radujemo se što ćemo sledeće godine u ovo vreme, uz vas i zbog vas, biti još bolji!