When:
04/11/2018 @ 10:00 – 18:00
2018-11-04T10:00:00+01:00
2018-11-04T18:00:00+01:00
Where:
Hotel Jump Inn
Koče Popovića 2 Beograd
Cost:
EUR60
Contact:
Mona Maličević, Sanja Saliković
+381694593830

Poštovani,

Edukatori Centra za lični razvoj i savetovanje Mona Maličević i Sanja Saliković Vas pozivaju sa velikim zadovoljstvom na seminar “PROMENA PARADIGME ZDRAVLJA”, koji će se odžati u nedelju, 4. novembra u hotelu Jump Inn (Koče Popovića 2) u Beogradu.

O SEMINARU:

Celodnevni, interaktivni seminar “Promena Paradigme Zdravlja” dizajniran je i osmišljen da bude ne samo edukativna već i praktična, transformativna, strateška i motivaciona prekretnica u dosadašnjem načinu ophođenja prema sebi, životu, vremenu i prostoru u kome živimo.

Seminar je namenjen onima koji imaju zdravstveni problem bilo koje vrste, a pod tim podrazumevamo problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou.

Problemu pristupamo tako što ga:

– Osvestimo i prihvatamo

Suočite se sa uzrokom svog problema, jer je on dublji nego fizički manifestovani zdravstveni problem.

– Definišemo

Tokom seminara bavćemo se dijagnozom uzroka iz ugla klasične medicine i alternativne medicine koja podrazumeva  energetsku psihoterapiju (bioenergija, meridijani i čakre).

– Rešimo

Izabraćemo odgovarajući alat koji konkretno vama može koristiti da promenite postojeće stanje. Radićemo na instalaciji novog programa, obrasca za izlaz iz problema i promeni pravca kretanja u smeru zdravlja.

Vi ste tvorci svog tela i svoje životne priče. Šta ste kretno spremni da učinite po tom pitanju?

Napomena: detaljan program i satnica seminara biće objavljeni naknadno.

ORGANIZATORI:

Mona Maličević, doktor medicine
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/mona-malicevic/

Mona Maličević je 2016. godine završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu i nastavila postdiplomske Specijalističke akademske studije iz oblasti Mikroskopija i ćelijska biologija. Danas je u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu jer radi za drugi najveći medicinski sistem na svetu u koji spada Acibadem medicinski sistem. Mona je pored toga predavač i organizator seminara na kojima objedinjuje znanja iz konvencionalne i alternativne medicine jer veruje da se svakom zdravstvenom problemu treba pristupiti na holistiki način.

Sanja Saliković, astro-terapeut, praktikant energetske psihologije i Bahovih cvetnih esencija

Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Johannes Kepler u Beogradu. U svoju praksu u radu sa klijentima uvela je Vedsko znanje, Sanskrit, Mehaniku Svesti i Joga vežbe. Još 1966. godine upisala je Školu Prirodnog Zakona, a svoje usavršavanje nastavlja pohađanjem Energetske psihologije i Astro-hilinga. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina, 10 godina organizuje Astrološke radionice i retreat programe u Subotici. Danas je student Intuitive and Success Coaching programa dr Lee Imširagić.

PRIJAVLJIVANJE

Mesta za učešće na seminaru su ograničena zbog praktičnog dela programa.

Da biste obezbedili svoje mesto potrebno je da se registrujete putem mail-a na adresu monamalicevic@gmail.com najkasnije do 26. oktobra 2018. godine kako biste ostvarili popust na kotizaciju.

Kotizacija u promo periodu je 60 EUR.

Nakon isteka promo perioda (26. oktobar), cena kotizacije će biti 72 EUR.

Uplata kotizacije vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, na broj računa Unicredit Banke : 17000102648860011

Prilikom uplate kotizacije direktno ste donirali deo sredstava za NURDOR (Udruženje roditelja dece obolele od raka).

Srdačno,

Mona Maličević i Sanja Saliković