When:
16/01/2018 @ 20:00 – 21:00
2018-01-16T20:00:00+01:00
2018-01-16T21:00:00+01:00
Where:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesesjić
Online Besplatna radionica

 

Kome je radionica namenjena?

Radionica je namenjena svima Vama koji želite srećan život. Namenjena je Vama koji želite nešto više, Vama koji ste spremni da učite i primenite naučeno, Vama koji umete da nosite i širite miris pozitivnog duha.

Šta ćete dobiti od ove radionice?

Smiso ove radioniceje da Vas podsetim, jer verujem da svi već puno znate, o ovome što ćete od mene čuti, kako ne treba mnogo, da se bude srećan. Ono što morate znati da je sreća u Vama i da je ne tražite izvana, jer je nećete naći. To što možete naći, može samo da podseća na nju. Kao što rekoh sreća je u Vama  i samo je Vi možete probuditii osvežiti kroz mojih sedam važnih sastojaka za sreću.

Koji je moj recept za sreću?

Ja imam recept za sreću i moram vam reći da je odličan. Od kako primenjujem i koristim sve što pripada tom receptu, sve te sastojke koji se u njemu nalaze, ja živim život kakav volim i kakav želim. Svaki dan je nov početak, jednog divnog i ispunjenog života. Ako me pitate koji su to tajni sastojci odmah Vam mogu reći da nema tajne i da ono što čini ovaj moj čarobni recept, svi Vi dobro znate, ali uvek nešto zaboravite da dodate. Ja sam danas tu da Vas podsetim i da komletiramo sve ono što sadrži recept za srećan i ispunjen život. Recept jeste čaroban jer radi i brzo se vide rezultati. Ali nema tu nikakve čarolije i magije, sve je tako jasno i logično. Možda do sada samo niste razmišljali na takav način, možda ste verovali da neki putevi nisu za vas, možda ćete posle otkrivanja ovog recepta shvatiti kako može lepo da se živi  i da se uživa u životu.

Uz moj recept za sreću mislim da će vam biti dosta lakše i jednostavnije. Važno je da ovo čujete, ali mnogo važnije je to primeniti. Samo polako korak po korak, budite strpljivi na tom putu. Sav trud, znanje i vreme koje uložite verujte, da će vam se višestruko isplatiti. Dođite da se družimo i da uživamo u svakom sastojku koji čini ovaj život  boljim, lepšim i srećnijim.

Sandra Kesejić – urednik i voditelj emisije

https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/

Radionica će se održati online, putem Google Hangout-a.

Možete je pratiti putem linka :
https://www.youtube.com/watch?v=FlT1mgQT29k

Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Dodatne informacije možete dobiti kod organizatora sa dole navedenim kontakt podacima.

Prijateljski pozdrav,
Sandra Kesejić
062251227
sandra@kesejic.com