When:
14/12/2019 @ 10:00 – 18:00
2019-12-14T10:00:00+01:00
2019-12-14T18:00:00+01:00
Where:
CIRUSS
Scarpina 5 Rijeka
Cost:
HRK 400
Contact:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
+38162251227

Dragi prijatelji i članovi CIRUSSA
Ovim putem bi vas htjeli pozvati na radionicu Sistemskih Konstelacija: Uz pomoć konstelacija realizirajte sve ciljeve u 2020
Radionica će se održati u RIJECI, u subotu 14.12.2019. s početkom u 10 sati u CIRUSSU.

Većina nas će osjetiti zanos i volju s početkom nove godine i novog desetljaća. Krenut ćemo popisivati ciljeve, želje, planove, sve ono što nismo stigli u protekloj godini!

Dapače, čvrsto ćemo si obećati: “Ovo je moja godina, ne odustajem, bez obzira na sve“. Cljevi su različiti: Naći ću novi posaoKrećem na dijetuNaučit ću novi jezikViše ću putovatiPrestat ću pušiti, i tako dalje, no nažalost scenariji je gotovo uvijek isti.

Većina nas puno prebrzo zaboravti na obećanja koja smo sebi dali, siječanjska depresija pripomogne i taj popis s ciljevima, željama i planovima se “slučajno” zagubi!

Kako se upravo taj scenariji ne bi ispunio, kao neko loše proročanstvo i kako ne biste odustali sami od sebe, dođite na radionicu Konstelacija!

Upravo uz pomoć konstelacija, ostavrit ćete sve zacrtane ciljeve, a vjerojatno i one ciljeve za koje niste ni znali da ste zacrtali!
Prava prilika za učiniti 2020 vašom godinom, za usvojiti neke nove navike i uvide u svakodnevne teme i ciljeve koji su odavno trebali biti ostvareni!

Zajedno ćemo, u sigurno okruženju, ostavriti sve ciljeve, želje i planove te učiniti 2020 godinu za pamćenje!

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Više pročitajte na poveznici!

Pridružite se našoj poslijednjoj radionici u 2019. godini!
Vidimo se u subotu, 14. prosinca 2019. godine, od 10 do 18 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 400 kuna.

Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina
možete pogledati na sledećem linku: https://centarzalicnirazvoj.com/clan/ines-lazarevic-rukavina/

Lijepo Vas molimo da informaciju radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/