When:
16/02/2019 @ 10:00 – 18:00
2019-02-16T10:00:00+01:00
2019-02-16T18:00:00+01:00
Where:
Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva
Scarpina 5
51 000 Rijeka
Croatia
Contact:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
+38162251227

Kako biste poradili na odnosu s vašim partnerom/partnericom, pridužite nam se na radionici konstelacija na kojoj ćemo se upravo dotaknuti ove teme “Partnerstvo i bivši partneri”

Davanje i primanje u intimnim odnosima su regulirani uzajamnom potrebom za ravnotežom, ali se između partnera ne razvija značajna razmjena ako oboje nisu spremni iskusiti povremenu neravnotežu. To je slično hodanju – mirno stojimo kada želimo održati ravnotežu mirovanja, a padamo ili ostajemo ležati kada potpuno izgubimo mogućnost kretanja. Ali ritmičkim gubljenjem ravnoteže i ponovnim njenim uspostavljanjem krećemo se naprijed, hodamo.
Kada je ravnoteža postignuta, odnos može biti završen ili može biti obnovljen i nastavljen kroz novo davanje i primanje. Partneri u intimnim odnosima su jednaki – iako različiti – u njihovoj razmjeni, i njihova ljubav uspijeva i nastavlja se kroz ravnotežu davanja i primanja kako u pozitivnom tako i negativnom smislu.

Njihova razmjena prestaje kada je postignuta točka statične ravnoteže. Kada jedan uzima bez davanja, tada drugi ubrzo gubi želju da više daje. Kada jedan daje bez uzimanja, drugi tada ubrzo ne želi više primati.

Voditeljica, Ines Lazarević Rukavina
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/ines-lazarevic-rukavina/

Za dodatne informacije i prijave (broj mjesta je ograničen) možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili u inbox.
Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 300 kn.
NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/
062 251 227
office@centarzalicnirazvoj.com