When:
10/03/2018 @ 10:00 – 14/03/2018 @ 18:00
2018-03-10T10:00:00+01:00
2018-03-14T18:00:00+01:00
Where:
Salon unutrašnje lepote i spoznaje
Vase Stajića 11/46

licencirana obuka za učitelje joge

Naš program obuke će Vam pomoći da razvijete sebe kao jedinstvenog i nadahnutog jogija. Ova obuka od 200h je osnovni program za sve koji žele da nauče više o jogi, da unaprede svoju praksu, da podučavaju ili žive jogu.
Obuka se održava individualno ili u malim grupama, raspored je flexibilan i prema dogovoru, mogućnost plaćanja na rate.
Po uspešnom završetku obuke dobijate licenciranu diplomu od strane Yoga Alliance International India, New Delhi. Diploma je priznata u svetu.

Program obuhvata:

– teorijski i praktični deo: asane, pranayame, bandhe, mudre, mantra i zvuk, yoga nidra, koncentracija, meditacija. Osnovne i opcione asane (pravilan ulazak i izlazak iz poza, fokus, benefiti), korekcija u pozama, joga u trudnoći
– anatomija i psihologija: fizička anatomija (organi, žlezde, kosti, mišići i sl.), energetska anatomija (čakre, nadiji, prana)
– joga filozofija i nauka,,etika i joga kao životni stil, odnos učitelj-učenik, etički kodeks. Joga ishrana.
– obuka uključuje praksu sa učiteljima, razmenu, domaće zadatke kroz praksu i ostali kućni program kao obavezni deo obuke.

Učitelji:

Nina Lazić – yoga master, sertifikovani učitelj RYT-200 Integral Yoga Institute, New York City; RYT-500 SriMa School of Transformational Yoga, New Delhi, Indija; Kalarippayat učitelj, Kerala, Indija.
Naturopata, savetnik zdrave ishrane i prirodne medicine. Osnivač Joga Portala, prvog joga portala u Srbiji koji objedinjuje sve o jogi, prirodnoj medicini i zdravoj ishrani, radionicama i seminarima iz sveta joge. Osnivač i vlasnik Cocoon joga studija u Pragu i KEYoga škole u Beogradu.

Marta Jovanović – sertifikovani učitelj, RYT-200 Hatha i Art Yoge Joga saveza Srbije; RYT-200 Hathe i Transformacione Yoge KEYoga škola, Nine Lazić.
Kreator programa za lični rast i razvoj ,,Soulfitness” u kome je akcenat na razvoju svih nivoa bića (fizičkog, duhovnog, mentalnog i emocionalnog), te kao takav predstavlja odličnu kombinaciju joge i psihologije. Sertifikovani psihološki savetnik i trener životnih veština na ‘Akademiji uspeha’.