When:
09/02/2019 @ 10:00 – 18:00
2019-02-09T10:00:00+01:00
2019-02-09T18:00:00+01:00
Contact:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
+38162251227

Barsi su odlična pomoć za otpuštanje od stresa, za bolje odnose, za više novca, za bolje zdravlje, za opuštanje, za bolje spavanje, za razbistravanje uzburkanih misli u glavi, za rešavanje bilo kog zastoja u vašem životu, za lagodnost, jednostavnost i radost u svakodevnim životnim situacijama.

Svaka misao, stav, uverenje, gledište koje smo godinama fiksirali sputava da energija nesmetano teče, što dovodi do kočenja, do toga da u nekim životnim poglavljima prosto ostajemo blokirani i bez napretka. I ta blokada onda dovodi do raznih posledica, nenapredovanje na poslu, nenalaženje partnera, bolesti…znate već i sami …
Kome bi bilo korisno raditi Bars tretman ?
– trudnicama
– deci
– omladini
– odraslima

Ovde možete videti više o Bars tretmanu https://www.youtube.com/watch?v=v5AxwKOJ3Uo

Obuka traje 8 časova, sa manjim pauzama i za to vreme svako od Vas ima priliku da samostalno na drugome uradi tretman dva puta a takođe i da bude u prilici dva puta dobiti tretman od druge osobe. Iako je svih osam sati trajanja obuke pravo uživanje, ta četiri sata kad ste direktno u tretmanu je vreme koje menja Vašu svesnost, kada otpuštate veliki broj svojih ograničenja, kada se blokade ruše i Vi postajete lakši, rasterećeniji, sa jasnijim pogledima i prihvatanjima svakodnevnog života, ljudi i situacija.

Na kraju obuke dobijate Sertifikat da ste Bars praktičar koji Vam daje mogućnost da naučeno primenite na drugim ljudima, bilo da su članovi porodice, prijatelji ili da svoje usluge Bars praktičara i naplaćujete.

Ako ste MASER ili KOZMETIČAR, upotpunite Bars tretman u svoje uobičajene tretmane, videćete koje efekte proizvodi kod klijenata. Dolaziće češće kod Vas, tražiće još onoga što Vas izdvaja od drugih masera i kozmetičara.

PORED Bars tretmana, naučićete JOŠ TRI fenomenalna Access telesna procesa, koje možete da kombinujete uz Barse ili da ih samostalno koristite u situacijama koje se znaju pojaviti u svakodnevnom životu.

Dobijate i detaljan priručnik na vise od 50 strana i mapu sa objašnjenih svih 32 tačaka koji su Vam u početku stalna podrška. I naravno, i nakon obuke, stalna podrška sam Vam i ja, kao i ceo tim Access Consciousness, čiji legalni deo postajete, bez ikakvih obaveza sa Vaše strane.

Cena obuke je po zvaničnom Access Consciousness međunarodnom cenovniku 240 eura. Za decu i omladinu do 15 godina, obuka je besplatna (DA, to znači da možete da dovedete i svoju decu na obuku ) a za omladinu od 16 do 18 godina cena je 120 eura, kao i za one koji na obuku dolaze drugi ili treći put.

Predavač:
Daniela Cukrov,
Sertifikovani Access Bars&Body&Facelift Facilitator
više o Danieli možete pogledati na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/daniela-cukrov/

Čekam Vas sa radošću da kreiramo nešto novo
Kontakt zivotkojivolim@gmail.com +38160/5522-634

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić
Osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Trener za lični i poslovni razvoj
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/sandra-kesejic/