When:
16/08/2018 @ 19:00 – 20:00
2018-08-16T19:00:00+02:00
2018-08-16T20:00:00+02:00
Where:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
Kireška 29/A
Contact:
Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić
+38162251227

Meditacijom do unutrašnjeg mira svakog ponedeljka i četvrtka u specijalno prilagođenoj prostoriji Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić.
Članovi Centra imaju besplatno učešće, cena za nečlanove iznosi 1200 dinara na mesečnom nivou.

Šta je meditacija?

Meditacija je tehnika upoznavanja funkcionisanja rada našeg uma. Njome naš um posmatramo kao moćan alat koji nam služi u svakodnevnici a ne nešto što nas ometa u svakodnevnim aktivnostima kroz glasne misli, unutrašnjim dijalogom. Kada prepoznate kako misli imaju tu savršenu moć da lete sa događaja na događaj, teme na temu, prosto su neuhvatljive i u slučaju da se uključimo u takav misaoni proces a pogotovo ako to učinimo emotivno, srčano doći ćemo u stanje uznemirenosti, anksioznosti i ostalih uznemiravajućih, nimalo prijatnih stanja.
Kao i svaka tehnika i ovu tehniku moramo vežbati, praktikovati što češće kako bi mi bili ti koji imamo uvid i kontrolu naših misli jer kako kažu: “Um je odličan sluga a loš gospodar”.

Zašto meditiramo?

U današnjem svetu prepunom informacija, buke, dinamike, sa puno obaveza, zahteva koji nam zadaju drugi kao i mi sami sebi, potrebno je uzeti, izdvojiti vreme za sebe kako bi se “napunili” za dalje funcionisanje kroz mir i bistrinu uma i ono što je izuzetno važno smirili emocionalne naboje koji su često zbog stila, načina života izuzetno dominantni skoro kod svakog pojedinca u toku dana, neretko i noći.

Kakvi su rezultati meditacije?

Rezultati meditacije, ukoliko se redovno praktikuje, su očaravajući, um je smireniji, povezaniji ste sa svojom istinskom prirodom, puni ljubavi, razumevanja, taktičnosti prema sebi i drugima, imate mnogo više energije, koncentracija je puno bolja i kompletno psihofizičko stanje se poboljšava, te i zdravstveno stanje kompletnog organizma.
Mnoge stvari koje su vas do juče tištile, mučile sada dobijaju jasniju sliku i rešavaju se uvidom i spoznajom, taj osećaj je od neprocenjive vrednosti za kvalitet daljeg života.

Pridružite nam se,
čekamo vas otvorenog srca da utišamo naš um i postignemo lepotu unutrašnjeg mira u nama samima.

Dobrodošli!

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon

+381 62 251 227

Prijateljski pozdrav,

Sandra Kesejić

Trener za lični i poslovni razvoj