When:
13/06/2017 @ 19:00 – 22:00
2017-06-13T19:00:00+02:00
2017-06-13T22:00:00+02:00
Where:
Kućerda - Balkan Beat Bar
Stadion Karađorđe
21000 Novi Sad

25. Business Café Srbija u Novom Sadu

25. Business Café Srbija u Novom Sadu
“KAKO JE MOGUĆE RADITI U SRBIJI, A USPETI I U SVETU”
Utorak, 13. jun 2017, 19h – 21h
Kućerda – Balkan Beat Bar

Business Café Srbija – popularno okupljanje preduzetnika – ponovo dolazi u Novi Sad u utorak, 13. juna, u nameri da nastavi širenje preduzetničkog duha, razmenu znanja, ideja i iskustava među onima koje te priče najviše zanimaju i onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu kao opciji.

25. Business Café Srbija baviće se pitanjem „Kako je moguće raditi u Srbiji, a uspeti u svetu?“, što je danas više od izazova. U prijatnom ambijentu novosadskog bara Kućerda – Balkan Beat Bar, poznatog i kao Balkan Beat Bar, sve zainteresovane će sa svojim iskustvima na profesionlanom putu od skromnih početaka do danas prepoznatljivog imena, upoznati:

Dragana Djermanovic, blogerka, internacionalna strateškinja i predavačica iz oblasti poslovne primene interneta. Vlasnica je konsultantske firme Pepper communications, direktorka kompanije Bee Premium Group i suosnivačica Bee Shaper startapa.

Lazar Jovanović, student Fakulteta tehničkih nauka, razvio je sistem za daljinsko upravljanje navodnjavanjem i osnivač je firme “Smart Watering sistemi”.

Petar Borović, vlasnik fabrike nameštaja “Boreal” koja postoji 20 godina ističe se specifičnim dizajnom, unikatnim nameštajem i TAILOR-MADE enterijerima. Želja im je da stalno i dugo kreiraju, proizvode u skladu sa razvojem društva, ali poštujući, koliko dizajn, nove thenike i tehnologiju, toliko i prirodu. Njihov moto je: “JUST A TOUCH OF NATURE”

• Martin Knapp vrši funkciju delegata nemačke privrede u Srbiji i rukovodećeg direktora Nemačko – srpskog privrednog udruženja (DSW), koje danas predstavlja najveću bilateralnu poslovnu mrežu u Srbiji sa preko 300 članova. Pre nego što je počeo da radi u Srbiji, radio je u odeljenju za Zapadni Balkan pri Nemačkoj industrijskoj i trgovinskoj privrednoj komori u Berlinu i Direktor Nemačko-grčke privredne komore u Atini.

Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija, i sama preduzetnica koja razvija porodični biznis ,,Friški jazački sirevi”, po tradicionalnoj recepturi i na sopstvenoj farmi.

Ulaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili online putem www.gigstix.com i www.eventim.rs, po ceni od 1000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrodošlice.

Business Café Srbija podržavaju Privredna komora Srbije, MojaFirma, Unija poslodavaca Vojvodine. Sponzor lokacije je Kućerda – Balkan Beat Bar. Medijski partneri su Radio 021 Novi Sad 92,2 MHz, Nova ekonomija i Kuća dobrih vesti. Regionalni medijski partneri su Media Marketing, In magazin i Samo pozitivno