When:
25/04/2017 @ 19:00 – 21:00
2017-04-25T19:00:00+02:00
2017-04-25T21:00:00+02:00
Where:
Kućerda – Balkan Beat Bar
Cost:
1.000 RSD

NAJAVA DOGAĐAJA
24. Business Café Srbija – Novi Sad
,,KAKO DA MALI PROIZVOĐAČI POSTANU PREPOZNATLJIVI?“
Utorak, 25. april 2017, 19h – 21h
Kućerda – Balkan Beat Bar

Business Café Srbija – popularno okupljanje preduzetnika – ponovo dolazi u Novi Sad u utorak, 25. aprila, u nameri da nastavi širenje preduzetničkog duha, razmenu znanja, ideja i iskustava među onima koje te priče najviše zanimaju i onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu kao opciji.

  1. Business Café Srbija baviće se pitanjem „Kako da mali proizvođači postanu prepoznatljivi?“, što i jeste jedna od najvećih poslovnih nepoznanica. U prijatnom ambijentu novosadskog bara Kućerda, poznatog i kao Balkan Beat Bar, sve zainteresovane će sa svojim iskustvima na profesionlanom putu od skromnih početaka do danas prepoznatljivog imena, upoznati:
  • Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće LUNA iz Požarevca koja izrađuje kompletan program ženske konfekcije i pratećeg aksesoara. Počela je skromno, u krojačkoj radnji svoje majke, ali sa željom da stvori ženski modni brend koji će biti sinonim za kvalitet, udobnost i eleganciju. Tokom dve i po decenije predanog rada, posvećenosti i istrajnosti uspela je uz podršku svog tima da od ,,Lune“ stvori stabilan poslovni sistem sa više od 180 zaposlenih i tehnološki opremljenim  proizvodnim pogonom na 3000 m2. I ime poznato i vam granice Srbije i regiona.
  • Boško Lučar, vlasnik pekare i kafića „Čarolija“, i tri istoimene prodavnice zdrave hrane. Preduzetnik već 12 godina, počeo je skromno, kako to već biva, a danas ima 35 zaposlenih i „ime“ koje mnoge Novosađane asocira na ukusno pecivo bez aditiva, ili prijatan ambijent kafića u kome se, uz kafu, prave i čarolije od smootija. Boško kaže da svako ima svoju dozu čarolije po koju treba da dođe u njegovu pekaru i kafić, i veruje da su njegove čaroliija i „Čarolija“, odnosno uspeh koji je postigao rezultat toga što je pratio samo sebe i svoju intuiciju. Najveći pokretači su mu, kaže, supruga i deca.
  • Sandra i Ivana Brnada, rođene sestre, koje su 2012. osnovale SISTERS CUPCAKES kao porodični biznis – specijalizovanu radnju za izradu kapkejkova, u čemu su bile pioniri na novosadskom tržištu, ali i voćnih pita, čizkejka, tarti, kolača na štapiću, malih torti. Ljubav prema slatkišima bila je u pozadini ideje da krenu u posao, a cilj proizvodnje – napraviti i ponuditi proizvod bez aditiva, hemijskih dodataka, polugotovih i gotovih smesa. Svaki recept je prerađen da bi više odgovarao ukusima i navikama našeg tržišta, a sestre kažu da su uvek u traženju i eksperimentisanju sa novim i zanimljivim ukusima.

Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija, i sama preduzetnica koja razvija porodični biznis ,,Friški jazački sirevi”, po tradicionalnoj recepturi i na sopstvenoj farmi.

Ulaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili online putem www.gigstix.com i www.eventim.rs, po ceni od 1000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrodošlice.

Business Café Srbija podržavaju Privredna komora Srbije, MojaFirma, Unija poslodavaca Vojvodine. Komunikacijski partner je agencija Blumen group, sponzor lokacije je Kućerda – Balkan Beat Bar. Medijski partneri su Radio 021 Novi Sad 92,2 MHz, Nova ekonomija i Kuća dobrih vesti. Regionalni medijski partneri su BG online, Media Marketing, In magazin i Samo pozitivno.