DIVNU I INSPIRATIVNU GODINU VAM ŽELIM!

Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu. Želim vam da dosanjate svoj san, da verujete u sebe, da vi možete da ostvarite sve želite, samo trebate dovoljno da želite i da krenete u susret svojim snovima. Želim da prihvatite sve ono što je bilo do sada, kao nešto što je trebalo da se desi u vašem životu, što vam je bila ili lekcija ili šansa da uspete. Želim vam da oprostite sebi ali i drugima koji su vas namerno ili slučajno povredili, jer oni su radili, govorili onako kako su najbolje znali i umeli i onako kaka su se tada osećali. Shvatite da su to oni i da su to njihove slabosti i njihove borbe. Želim vam da napravite svoje prve korake ka ostvarenju vaših snova. Želim vam da želite puno, želim vam da zaboravite na skromnost, jer iza nje je strah. Želim vam da pobedite strah, koji vas samo vraća unazad i magli vam put ka cilju. Želim vam da malo izađete iz one ušuškane zone komfora, koja i nije uvek tako komforna i udobna, ali je za vas poznata i zato vam je možda i sigurna. Nema ostvarenje snova ako ne napustite poznato i probate nešto novo, drugačije. Ako nastavite da živite, radite isto, ne možete očekivati drugaćije rezultate nego do sada. Svaka promena vas dovodi do rasta i svaki iskorak vas dovodi korak bliže do cilja. Želim da vam izlazak iz poznatog donese nešto novo i nešto lepo u vaš život. Nemojte čekati da se stvari dešavaju same od sebe, jer vi ste vlasnik svog života i vi treba da preuzmete svu odgovornost za njega. Nikada nije kasno za bolji život, za bolje misli, za bolje društvo, za bolje partnere, za bolji posao i za bolju realnost. Zato dragi moji prijatelji, poznanici, kolege, rođaci, želim vam srećnu, inspirativnu, bogatu, drugačiju, uspešniju godinu. Želim vam i da uzmete život u svoje ruke i da prihvatite potpunu odgovornost za sve što živite, radite i imate, jer ste vi i samo vi kreatori ovog dana, ove godine i svog života. Svaki dan je nova šansa, svaka godina je pregršt prilika, svaka decenija je priča za sebe. Ne propustite dan, ni godinu, a kamoli deceniju. Živite život vredan življnja. Osvestite trenutak, ovaj sada dok ovo čitate, zaželite želju, verujte mnogo, radite uporno, vredno, ne štedite truda, bićete svedok da se čuda dešavaju ne samo drugima nego i vama. Želim da vam se ispuni svaka želja, da vam se ostvari svaki san. Želim da vam ova godina bude divna i pre svega inspirativna, da vam budi maštu, a mašta može svašta. Nema te sile koja će vas zaustaviti kada vas inspirativni talas ponese i kada krenete u ostvarivanje svojih snova. Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu, godinu koja će doneti radost, uspeh i zdravlje, a sreća je zapamtite dobro skrivena u vama, nju ne tražite, nju probudite u sebi i samo budite srećni.

I još nešto prigrlite svoje bližnje, svog partnera, decu, roditelje, sestru, brata… osvestite trenutak i uživajte u svakom… jer znate, život je lep, onoliko koliko mu mi to dopustimo i da bude… mislite malo o tome u nastupajućoj  godini.

Volim vas, mislim na vas, vredno pišem novu knjigu, a knjigu Miris pozitivnog duha, svakodnevno ispraćam do nekih divnih duša koje su poželele da se i u njihovom životu širi miris pozitivnog duha.

Rad na sebi je doživotan rad i doživotno putovanje. Na tom putu potrebno je da vas neko ili nešto motiviše  da na tom putu i istrajete. Negde sam sigurna da je knjiga Miris pozitivnog duha, pravi prijatelj na putovanju kroz život.
 Gordana 

Više o Gordani, članici Centra za lični razvoj i savetovanje Kesejić, pogledajte na sledećem linku:
https://centarzalicnirazvoj.com/clan/gordana-maksimovic/

Kako do knjige?

Knjigu – Miris pozitivnog duha – možete naručiti i kupiti:
*U Centru za lični razvoj i savetovanje Kesejić, Kireška 29a u Subotici
na telefon: 064 44 901 08
* Knjigu iz inostranstvamožete naručiti, uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 

Uz knjigu, autorka svim svojim čitaocim

a poklanja, puno malih ali sa ljubavlju kreiranih poklonćića…

 

Više o knjizi i šta možete uz knjigu još očekivati kao poklon od autorke, možete pogledati u linku:https://gordanamaksimovic.blogspot.com/2018/11/priblizavaju-se-praznici.html