Slobodan Maslić2018-09-13T10:47:24+00:00

Project Description

Slobodan Maslić

Slobodan Maslić
Slobodan Maslić

Mr sci Slobodan Maslić, magistar prirodne medicine, akupunkturolog, su djok terapeut, ayurvedski savetnik, hemijski inženjer, reiki master učitelj . Od 1999. godine, znači više od 18 godina se bavi obukom i javnim predavanjima iz oblasti zdravog života i alternativne medicne u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, u okviru Akademije ličnog razvoja, Udruženja za zdrav život i ekologiju svijesti, Reiki kluba. Radio do pre par godina kao hemijski inženjer u industriji stočne hrane i mineralnih đubriva  i posle u biohemijskoj laboratoriji  na analizama krvi i mokraće. Vodi sertifikovane kurseve iz: reikija, geobiologije-radiestezije, samoozdravljenje akupresurom, masaža i ventuza (hidžama ili kupica), feng shuija, zdravog života, Eft-tehnike tapkanja, Anđela i anđeoskih pečata, nehipnotičke regresoterapije  itd. Sada živi i radi u Senti i Subotici.

Napisao i izdao je nekoliko zanimljivi i korisnih knjiga i priručnika, evo nekih naslova:  Reiki 1 za prvi stepen, Reiki 2 za drugi stepen, Reiki 3 za majstore reikija, Reiki 4 Metodički priručnik za reiki majstore učitelje, Reiki za životinje, Reiki za ženu i muškarca, Feng Shui Kineska medicina stanovanja, Zbirka urađenih zadataka iz hemije, Protumačite sami svoje analize krvi i mokraće itd. Piše i za nekoliko časopisa na temu zdravog života i alternative u regionu.

SERTIFIKOVANI KURSEVI AKADEMIJE LIČNOG RAZVOJA:

Izazov za druženje uz širenje znanja i ljubavi !

EFT TERAPIJA EMOCIONALNOG SAMOOZDRAVLJENJA TAPKANJEM je ustvari tehnika emocionalnog otpuštanja koja se sprovodi tapkanjem na određene akupresurne tačke po telu i tako otpuštate traume, loše raspoloženje ali deluje i na fizičko telo, jer su duša i telo povezani i zajedno pate. PLJESKANJE je slično, i tu staru tehniku Kineskog pljeskanja pokažemo…Rado dolazimo i kod vas!

REIKI 1, prvi stepen. Reikista se postaje tzv. usklađivanjem ili inicijacijom. Vi postajete kanal kosmičke energije, kao levak, isceljujete sebe, druge, životinje, energizujete vodu i hranu, biljke naslanjajući svoje dlanove – ruke.

REIKI 2 naučite da radite na daljinu, bez vremena i prostora, imate najmanje 4 puta jače kanalisanje energije, simbole, mnogo je zanimljiv i koristan. U knjizi Reiki 2 imate konkretne recepte kako i šta da radite u određenim situacijama, npr. kako kod bolnih menzisa, kako sa ranom, kod porađanja, kod tumora, stresa, konflikata. REIKI ZA ŽIVOTINJE kurs može i posebno za početnike, a kao dopuna reikistima drugog stepena.

REIKI 3 MAJSTORSKI NIVO ovde dobijamo majstorski simbol, postajete  kanal za rad na mentalnom i duhovnom nivou. Zaokružujete celinu sa radom na duši.

REIKI 4  je mastor učitelj reikija. Učitelj je svako onaj ko širi znanje i ljubav, znači da je prepun blagoslova Sve-mira. Učitelj je tek početak velikog učenja o reikiju. Pored inicijacije kod nas radite jednu vrstu diplomskog rada, pišete za svaki stepen prezentaciju, koju izlažete pred našim članovima usmeno, uz slike i slajdove.

KURS IZ RADIESTEZIJE-GEOBIOLOGIJE je izuzetno koristan kurs koji traje 10-12 časova, naučićete rad sa viskom, zatim da otkrivate štetna, ali i korisna zračenja u prostoru, hrani, da pravite čajne mešavine, da odredite pravac i najzdravije mesto spavanja, te kako da neutrališete štetna zračenja, dijagnostikujete neke zdravstvene probleme..Za kurs potreban visak, uglomer, kompas, bojice, sveska.

FENG SHUI je mnogo privlačan kurs za sve koji voli istočnjačku filozofiju. To je akupunktura stanovanja, kako da izlečite svoj prostor bojama, zvončićima, slikama, biljkama itd. Za kurs je potreban tlocrt vašeg stana i raspored nameštaja. Mnogo se vežbi i praktičnog radi na vašem kućnom prostoru, postoji udžbenik.

SAMOOZDRAVLJENJE AKUPRESUROM je zanimljiv, izuzetno zdravstveno koristan kurs samopomoći i lečenja semenkama, gumicama za tegle, bojama, moksama. Naučićemo tehnike  preko dlana kako naći određene tačke i organe na dlanu i telu. Odlično i lako se tretiraju problemi sa glavoboljom, kičmom, želucem, probavom, disanjem itd.

VENTUZE (hidžame)  ovom obukom naučićete kako da vakuumima delujete na leđa, kosti, ramena, i mnoge tegobe. Postoje suve (samo vakuum) i mokre- gde se ispušta krv tokom detoksikacije.

Posebno je koristan za masere, fizioterapeute. Sada je hit popularan.

ANĐELI koji nas čuvaju i daju nam podršku u svemu, naučićemo kako se obraćati njima, neke tehnike popravljanja aure sa anđelima, njihovu hijerarhiju i tehniku pravljenje anđeoskih pečata za određenu potrebu, problem.

NEHIPNOTIČKA REGRESOTERAPIJA je složen, zanimljiv, certifikovan kurs (gore smo opširnije pisali). ZA NH REGRESOTERAPEUTA  poželjno je da ste reikista (II i III step.). Da ste prošli naše radionice, sledeće:

Nevidljivi entiteti, Reiki i psihološka podrška, Čakre, EFT i  na kraju kurs nehipnotičke regresije odslušali teoretski i uradili praktičan deo i na kraju napraviti prezentaciju i predstaviti šta je NH regresija. Za detalje pišite nam na reikisavez@gmail.com

LOGOSINTEZA je zgodan kurs i koristan gde ćete savladati kako da se uz pomoć reči oslobodite neke inicijalne traume, nekih misli koje vas opterećuju i brinu, tuge… nema veze sa vizualizacijom, autosugestijom, afirmacijama, radi se na moći delovanja reči na podsvest.

RADIONICE  na teme: Čakre ( 3 modula), Ho’oponopono, Reiki i vitalni organi (3-4 modula), Reili i savremene bolesti ( 2 modula), Nevidljivi entiteti ( 2 modula), Hromoterapije, o Novcu, o Toltečkim sporazumima, DNK, Disanje, Zakoni privlačenja,  Dendroterapija (grljenje drveća), Srodne duše, Ishrana i mnogo još toga.

Neki kursevi mogu i onlajn preko interneta, samo što tada polažete jedan jednostavan test pre nego dobijete sertifikat.

Video o kvantnoj medicini, pogledajte:

Neki linkovi:

http://prirodnamedicina-slobodanmaslic.blogspot.com/

http://geobiologija-radiestezija.blogspot.com/

https://www.facebook.com/groups/59145670267/ (Reiki grupa)

https://www.facebook.com/REIKI-klub-1660753287555389/

https://www.facebook.com/groups/546377458747535/  (Prirodna medicina)

Kontakt informacije: viber + 381 61 6 808 455

reikisavez@gmail.com

mindecology@gmail.com