Project Description

Nevena Đukić

Nevena Đukić
Nevena Đukić
Nevena Đukić, rođena je 1954. godine. Po vokaciji je psihoterapeut Transakcione analize, a po opredeljenju , numerolog i Tarot tumač. U svojoj edukaciji, kroz TA, srela se sa Jungovim tumačenjem 22 velike arkane. Po prirodi radoznala, ulazi u dublje učenje tarota  i prvobitno se bavi tumačenjem Tarot  karata na jedan drugačiji način. U svom radu, upoznaje Zoricu Cvetković, eminentnog numerologa na ovim prostorima, koja joj je prenela ljubav prema broju i nesebično dala znanje.
Nevena Đukić je gostovala na mnogim televizijama – Studio B, B 92, Prva TV, Stankom TV, Pink Extra, Naša TV, kao i u drugim gradovima na lokalnim TV stanicama. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmerila da nađu rešenje, razreše nedoumice i osveste sebe i svoje potrebe.
U saradnji sa izdavačkom kućom Leo komerc, izdala 5 knjiga. Numerologija za početnike, Sinastrija za početnike, Tarot za početnike, Numerički tarot za početnike i autogeni trening za početnike.

Numerologija je nauka o brojevima. Kamen temeljac u istoriji numerologije postavio je Pitagora, jedan od najvećih matematičara, filozofa i mistika. Njegova osnovna zamisao je ta da se tajna univerzuma jedino može dokučiti preko brojeva i formi. Bez brojeva nije moguće ni znanje niti spoznaja. Ključ broja svakog pojedinca dat je rođenjem i otkriva bit ljudi, zapravo onaj deo kojeg čovek nije svestan dok ne upozna energiju i vibraciju svog broja i koda, i na taj način ga osvesti, a samim tim i sebe. Otkrijte energiju svog broja, saznajte sve svoje potencijale, talente i način da usmerite svoj život u željenom pravcu i rad na putu uspeha.

PROGRAM:

Planete i njihov uticaj na broj

Tipovi ljudi kroz broj

Kombinacija brojeva u numeričkom kodu

Duhovni broj

Tajni broj

Brojevi koji nedostaju ili ih je previše

Broj u imenu i prezimenu

Postupci kod izračunavanja aspekata

Godina, mesec, dan u broju

Sinastrija – uporedna tumačenja kodova

Zdravlje kroz broj

Karijera kroz broj

Karmička numerologija

Izrada numeroskopa

Životno doba, um i lekcije

Autogeni trening je metod koji će vam omogućiti da maksimalno iskoristite svoje neotkrivene umne potencijale. Ovaj etod osmislio je Hose Silva, inžinjer i izumitelj, pa je po njemu nazvan Silva metod.

Silva metod je jednostavan i praktičan , lako se primenjje na sve segmente života.

Upustite se u životnu pustolovinu  koja vas može preobratiti. Svaki rezultat koji postignete promeniće vaš pogled na vas same. Sa vašim novim moćima doći će i vaša odgovornost da ih koristite.

PROGRAM:

Tehnike autogenog treninga:

Meditacija i postizanje alfa stanja

Tehnika kontrole buđenja i spavanja

Kontrola glavobolje

Pomoć u zdravstvenim probleima sebi i drugima i na daljinu

Tehnika tri prsta – brza i trenutna rešenja željenog

Mentalni ekran

Ogledalo uma

Tehnika laboratorije

Subjektivna komunikacija

Tehnika čaše vode – precizni  odgovori na pitanja

Kontrola navika – pušenje, višak kilograma…

Anestezija rukavice – kontrola bola

https://www.facebook.com/nevena.djukic.14
https://www.facebook.com/Numerolosko-savetovanje-255506281263748/