Project Description

Maja Pavlov

Maja Pavlov
Maja Pavlov

Maja Pavlov je dipl. psiholog, TA psihoterapeut i NLP trener, s višegodišnjom savetodavnom praksom i vođenjem psihoterapijskih, edukativnih i razvojno – radioničarskih grupa, u zemlji i inostranstvu.

Duži niz godina radila je u nevladinom sektoru, na inovativnim razvojnim projektima u oblasti zdravstva i socijalne zaštite, motivisanja kadrova, zapošljavanja i mentalnog zdravlja.

Od samog početka svog profesionalnog delovanja Maja radi individualnu i grupnu psihoterapiju, koristeći TA  terapijski metod. Jedan je od osnivača HRIO organizacije https://hrio.co/, čija je vizija širenje praktične psihoterapijske i psihološke prakse i primena dostupnih terapijskih i NLP alata za efikasniji i srećniji život, kao i utemeljivanje efikasnih socijalnih struktura u lokalnim zajednicama.

Potekla je iz TA škole Zorana Milivojevića (TA centar), član je TA – Asocijacije Transakcionih Analitičara Srbije i ITAA međunarodne organizacije za transakcionu analizu http://itaaworld.org, kao i EATA, Evropske Asocijacije za Transakcionu Analizu https://www.eatanews.org/.

Svoju međunarodnu sertifikaciju za Sertifikovanog Transakcionog analitičara (CTA) imala je na usmenom ispitu u San Francisku 2014. g. (USA), a 2018. stekla pravo za rad kao Vanredni Transakcioni edukator i supervizor (PTSTA) (Lisabon 2017. g).

Maja radi individualnu psihoterapijsku praksu u Novom Sadu, Beogradu i Subotici, a u Beogradu drži edukativne psihoterapijske grupe u okviru Balkanske Asocijacije Studenata za Transakcionu Analizu (TAUS).

Neuro Lingvističko Programiranje je metod koji ju je zainteresovao kako bi proširila način delovanja i tehnike rada sa klijentima i grupama. NLP je  izučavala  od 2009. do 2012. g na prvom NLP institutu http://www.nlpinstitut.com u Beogradu kod Slavice Squire.

U Zagrebu u Mirroras centru kod Dragane i Dragana Mladenović stiče i trenerski status prema standardima IANLP (2013., Zagreb, HR) http://miroras.hr/nlp-treneri.html.

Svoje treninge prošla je i s poznatim imenima NLPa:

Charles Faulknerom (UK)  http://www.nlpco.com https://www.youtube.com/watch?v=paD_HqKaiuA ,

Tomom Bestom (USA)

Bernt Isertom (DE) http://www.metaforum.com

Danas Maja drži Sertifikovane NLP treninge (practitioner, master i trenerski) prema standardima NLP čiji je i Follow member trener. Kursevi se održavaju u Novom Sadu, Beogradu u okviru PSIHOPOLISA, renomirane izdavačke kuće i centra za edukaciju u oblasti psihoterapije.

Maja piše stručne i popularne psihoterapijske članke na platformi BG on line, kao i na svom blogu  www.majapavlov.com

Prilaže članke i za Subotički Zvonik.

Živi sa mužem i sinom u Novom Sadu.

Zakazivanje na 063 11 22 806 ili

E mail:majapavlov@gmail.com

https://hrio.co/