Ljiljana Tanasić2018-10-16T12:43:25+00:00

Project Description

Ljiljana Tanasić

Ljiljana Tanasić
Ljiljana Tanasić
Zovem se Ljiljana Tanasić. Savetnik sam za Feng Shui i kinesku astrologiju.
Rođena sam u znaku Riba po zapadnom astrološkom sistemu.  Živim u Subotici.
Moje interesovanje za ezoteriju se javilo vrlo rano tako da sam prvu astrološku knjigu kupila sa 14 godina.
Feng Shui je moj hobi i način života već 19 godina.
Interesovanje za prostor se javilo nakon gubitka porodične vikendice u Trpnju, na Pelješcu.
Organizovala sam 2011. i 2012. godine Feng Shui seminare u Subotici koje je održavao Feng Shui i Vastu Majstor  gospodin Surendran iz Indije sa preko 80 polaznika, inače učenik i kućni prijatelj  Lillian Too ali i Dalai Lame.To je bio istorijski dan za Srbiju ali i za moj život.
2012. nakon seminara počinjem javno da se bavim savetovanjem iz oblasti Feng Shui-ja i kineske astrologije i to traje do danas.
Moj prvi sajt www.lilitanili.com je postavljen 2013. godine.
2017. je zaživeo drugi sajt www.kineskaAstrologija.com i sajt namenjen za potrebe poslovanja sa strancima www.fengshuiconcierge.com ugledao je svetlost dana u punom sjaju 2018. godine.
Pored Feng Shui saveta prilikom uređenja stambenih i poslovnim prostora u ponudi je i moj dizajn za celokupan enterijer.
Savetnik sam poslovnim ljudima prilikom donošenja odluka.
Nekim mojim klijentima sam i stilista jer ih savetujem (ili biram za njih) garderobu za javne nastupe, posebno one od većeg značaja.
Sa mojim saradnicima kreiram ulaznice za događaje, vizit karte, dizajn štandova itd, kao i web sajtove sa implementacijom Feng Shui teorije.
Moji cilj i želja su širenje primene  prastarih principa koji su sačuvani u formi Feng Shui teorije i prakse a za zabrobit čovečanstva i budućih generacija.