Project Description

Katarina Bogosavljević

Katarina Bogosavljević
Katarina Bogosavljević

Moje ime je KATARINA BOGOSAVLJEVIĆ

Možda se sada pitate ko sam ja?

Neću Vam na početku pisati o mojim zvanjima, diplomama, sertifikatima i licencama, jer je to najmanje važno. Važnije je ono KO SAM JA ZAISTA, i moje životno iskustvo, moj put, koji je bio temelj ovoga ko sam danas.

Ja sam pokretač Božanstvene Energije ljubavi i radosti života, i verujem da će se većina složiti sa mnom, u stavu, da su ljubav i svetlost, izvor života. Da je život SADA, ni juče, ni sutra. Ljubav, svetlost, sadašnji trenutak, zahvalnost i životna radost su VAŽNE isto koliko je važan vazduh, hrana, voda i Sunce, za opstanak svakog pojedinca, zar ne?

I ono što se ne može razdvojiti i čini jednu savršenu celinu, jesu um, telo, emocije i duša. Bilo šta od ovoga da nedostaje ili nije u skladu i balansu, ne može činiti da se jedno divno biće – čovek, oseća ispunjeno, srećno i voljeno, sa svim životnim iskustvima koje nosi u sebi.

Moja strast i životna svrha je da u svakom pojedincu pokrenem Božanstvenu Energiju ljubavi, pomognem mu da dodje do najdubljig delova sebe, prihvati sebe i vrati se sebi. Da živi svoju životnu svrhu I bira sopstveni put.

Za ovo, i još mnogo više, potrebna je odluka i promene koje donose drugačije rezultate. Kada se mi menjamo, menja se i svet oko nas i time dajemo primer drugim ljudima i deci oko sebe. Život u punom potencijalu ljubavi i svetlosti, gradi nešto najvažnije što ovu planetu čini lepšim mestom za život. To je nasledje ljubavi, Božanstvene ljubavi, budućim generacijama. To se ne može kupiti, ni prodati, i to im niko ne može oduzeti.

Zato ja (a verujem i svako od Vas), verujem da ova naša čitava planeta treba i može, da bude obilje ljubavi, svetlosti, radosti i sreće.

Svoju životnu misiju ostvarujem šireći ljubav i radost, svuda oko sebe, tako što inspirišem ljude, pomažem im da probude svoj puni potencijal ljubavi. Težim lakoći i jednostavnosti, i to sve činim na vrlo kreativan i zabavan način. Najdragoceniji alat smatram svoje životno iskustvo, sve ono što sam naučila i koristila u svom procesu lične promene, koje prevazilazi granice svih diploma, sertifikata, licenci i edukacija koje sam stekla.

Više godina unazad, ta svoja iskustva i učenja, koristim u radu sa ljudima, gradeći taj put ljubavi i svetlosti za neke buduće generacije.

U radu sa klijentima i grupama imam holistički pristup, koristim sopstvene metode iz programa BLP,Energetske tehnike kao i druge naučene metode i korisne alate, stečene u procesu ličnog razvoja iedukacija.

Rođena sam u Užicu 1974.g. i već 38 godina živim i radim u Valjevu. Volim i podržavam: ljubav, jednostavnost, lakoću, autentičnost, posvećenost, iskrenost, humanitarni rad, ljude, prirodu, lekovito bilje, ekologiju, knjige, muziku, putovanja, druženja, fotografiju, cveće…

Moja zvanja, sertifikati i obuke:

Autor sam i trener programa “Božanstvena lakoća postojanja”, professional life & business cocah (kouč), trener po platformi Buđenje božanstvene žene, NLP prakticionar, master i coach, životni trener, mentor, MPF Coach (Coach za čitanje iz Morfičkog polja), praktičar kvantne harmonizacije, praktičar u radu sa meridijanima, Energetičar, Reiki terapeut, majstor-učitelj Kundalini Reiki i Dijamantski Reiki, i autor štampanih izdanja:
* kartica 33 “Božanstvena inspiracija svaki dan”,
* mini knjiga “Moj planer vremena i kako sam danas ♥sebe”
* knjiga pripučnik “Moje magične želje i ideje”
* knjiga pripučnik “Moji Božanstveni ciljevi i ostvarenja”
* Knjiga priručnik “ Nasleđe ljubavi budućim generacijama”

Pored ovoga, ja sam dizajner cveća i organizator (dekorater) venčanja, preduzetnik, radoznali istraživač, umetnik i kreativac u duši, majka dvoje dece i supruga.

Toliko o meni za sada.

Možete više o mom radu saznati na web stranici, FB stranici ili se pridružiti zatvorenoj FB grupi. Linkovi :

http://katarinabogosavljevic.com/

https://www.facebook.com/Coach-Katarina-Bogosavljevi%C4%87-Trener-Bo%C5%BEanstvena-Lako%C4%87a-Postojanja-1131860443612487/

https://www.facebook.com/groups/440453766286793/

Kontakt tel. +381 65 246 2700

TO BE LOVE & LIGHT!

Katarina