Jelena Petrović2017-12-23T02:35:07+00:00

Project Description

Jelena Petrović

Jelena Petrović

Ja sam Jelena Petrović

Rođena sam 17. novembra 1984. godine u Kruševcu.Završila sam srednju Tehničku školu u Trsteniku. Pored umetnosti  kojoj sam posvećivala svoje slobodno vreme, već u srednjoj školi, interesovala sam se za oblast poslastičarstva. Nakon srednje škole,  završavam Višu poslovnu skolu,odsek Carina gde stičem zvanje  Ekonomiste.

Radila sam na poslovima prodaje u nekoliko ugostiteljskih preduzeća.

2010. godine sam se zaposlila u Prvoj Petoletki,gde sam radila 5 godina,prvobitno na poslovima planiranja proizvodnje a kasnije i u Sektoru kontrole kvaliteta (po standardu ISO 9001:2008).

U medjuvremenu,sam se bavila poslastičarstvom iz hobija,za porodicu i prijatelje,koji je polako počeo da poprima komercijalne oblike.

2015. godine preduzeće stupa u stečajni postupak. Odlučila da uzmem život u svoje ruke i pronadjem način da se samozaposlim.Uložila sam u usavršavanje svojih veština i znanja,uspešno sam završila kurs za poslastičara,u jednoj od najboljih poslastičarnica u Kruševcu,gde sam stekla pre svega,najbolje mentore i prijatelje. Od trenutka kada sam počela da radim od kuće, napustila svoj stalni posao i krenula sasvim nepoznatom stazom, spoznala sam da ne moram napuštati rodni kraj da bih lepo i pristojno zarađivala.Danas uspešno radim poslastičarske proizvode po narudžbini.

Nedavno sam započela i online posao jedne američke kompanije koja se bavi promovisanjem i prodajom proizvoda širom sveta,gde se susrećem s puno uspešnih ljudi,spremnih da pomognu u različitim segmentima vezanih za uspešno poslovanje.

Imam viziju koja obuhvata unapredjenje mog posla,u vidu jedne lepe poslastičarnice koja će imati u ponudi sve ono što sada, u mom gradu nedostaje,kao i praćenje novih trendova,usavršavanje znanja i veština,učestvovanje na raznim sajmovima i takmičenjima.

Rad na sebi je doživotan rad i doživotno putovanje i uvek je potrebna neka inspiracija, nešto što će nas  motivisati da na tom putu i istrajemo.

Važno je doneti odluku  krenuti. Ulaganjem u sebe je najbolja i najisplativija investicija koju imamo u životu. Jer samo nadogradnjom sebe u mentalnom, fizičkom i duhovnom smislu vi možemo živeti ispunjen i uspešan život. Život koji ne poznaje “probleme” nego “izazove”.

Moja kontakt adresa je: jelena8petrovic@gmail.com