Project Description

Gordana Maksimović

Gordana Maksimović
Gordana Maksimović

Ja sam Gordana Maksimović, po vokaciji sam diplomirani defektolog- master logoped, motivacioni govornik i life coach. Sve to zajedno čini divan sklad, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Autor sam veoma praćenog bloga, Miris pozitivnog duha, kao i you tube kanala, pod istim imenom, koji su me  motivisali  da i dalje radim, objavljujem i produbljujem svoja znanja. Takođe autor sam životnog priručnika Miris pozitivnog duha, koji je nastao upravo iz svega toga i moja je želja bila da sve to podelim sa vama, da ga imate uvek pri ruci i po potrebi. Kao što možete primetiti kod mene je sve u pozitivnom duhu, jer takav stil života živim, zato sebe smatram vrlo kompetentnom da o tome i pišem. Moji rezultati u svim životnim aspektima govore da ja to dobro radim.

Svet bi bio mnogo bolji kada bismo svi radili prvo na sebi i sopstvenim razvojem bili primer drugima da uvide da sve može biti drugačije. Ja  to radi, a vi?

Rad na sebi je doživotan rad i doživotno putovanje i uvek je potrebna neka inspiracija, nešto što će vas  motivisati da na tom putu i istrajete. Moja knjiga vam neće nuditi rešenja, ali će vas podsetiti kako je lako doći do cilja, a da ponekada  niste ni svesni, da vam je potreban samo još jedan korak. Ona će vas osnažiti, inspirisati, ohrabriti, uliće vam snagu i volju, posuditi veru, dok svojim malim pobedama ne osnažite. Samo polako korak po korak, sa puno strpljenja, rada i vere uspeh je neminovan na svim životnim poljima, jer ako je samo jedan čovek uspeo da postigne to što vi želite onda nema razloga da i vi to ne učinite isto.

Neka vam ovaj moj životni podsetnik bude omiljeno štivo i podsetnik da u koliko verujete u svoje snove oni će se možda ostvariti, ali u koliko verujete u sebe ostvariće se sigurno… a moja knjiga će vam posuditi neophodnu veru koja je potrebna kada krenete u susret svojim snovima.

Ukolko želite da zamirišete pozitivno i privučete dobre vibracije naručite svoj primerak knjige – MIRIS POZITIVNOG DUHA, autor Gordana Maksimović, preko Facebook stranice, ili na mail: gordanamaksimovic4@gmail.com

Ukolko želite da zapratite šta ja to radim, pišem, živim  pogledajte moj blog.