Project Description

Daniela Cukrov

Daniela Cukrov
Daniela Cukrov

Rođena i živim u Subotici, majka dvoje dece, sada već oboje dvadesetogodišnjaci. Po zanimanju sam diplomirani ekonomista, po životnom opredeljenju oduvek ljubitelj ljudi, verovanja u jednostavnost i lepotu života, verovanja da je svako od nas moćno biće sa stalnim izborom mogućnosti i da svako može imati sve ono što smatra bitnim i vrednim u svom životu, ako promeni način posmatranja života i reagovanja na ljude i situacije. Decenijama već radim na ličnom obučavanju kroz knjige, radionice, seminare, upoznala sam mnoge razne tehnike i metode koje su kreirane za povećanje svesnosti i kreiranje kvalitetnog života. Access Consciousness mi je dao najjednostavnije i najdelotvornije načine da postanem svesna svog potencijala i načina na koji mogu biti doprinos ljudima oko sebe. Stečena znanja potvrđena svojim iskustvima, prenosim na obukama, radionicama, individualnim razgovorima.

Za svoj 50. rođendan, izdala sam knjigu pod nazivom “Čudesna pitanjca”. Čudesna pitanjca proširuju svesnost, daju osećaj slobode, prostora, lagodnosti, radosti, zadovoljstva, zahvalnosti…

Trenutno sam Sertifikovani Access Bars & Body & Facelift voditelj i Sertifikovani voditelj individualnih i grupnih radionica i obuka za lični razvoj.

www.danielacukrov.com

https://www.facebook.com/danielacukrov

https://www.facebook.com/zivotkojivolim/

https://www.facebook.com/groups/1673867066220978/