Project Description

Branka Prolić Dimitrić

Branka Prolić Dimitrić
Branka Prolić Dimitrić

Moje ime je Branka Prolić Dimitrić.Specijalista sam inženjer tehnologije,dipl.ing poljoprivrede.Preko dvadeset godina sam radila u mlekarskoj industriji.

Stečeno iskustvo kroz rad i obrazovanje i organizacione veštine koje posedujem bile su osnov i podstrek da se edukujem i usavršavam u različitim oblastima.Završila sam i coaching akademiju na NLP Institutu u Beogradu, u okviru istog instituta seminar Decision Making poznatog NLP trenera Charles Faulknera, što mi je otvorilo nove vidike u svom ličnom radu, životu i napredovanju. Moja dugogodišnju ljubav prema lekovitom bilju, etarskim uljima i uopšte svemu onome što potiče iz prirode, pokazala se kao prioritet koji sam stavila na prvo mesto mog budućeg rada i delovanja. Tada sam započela aktivnu edukaciju u oblasti aromaterapije.Sa međunarodnim sertifikatima iz oblasti korišćenja i upotrebe esencijalnih ulja i sertifikatom iz napredne aromaterapije postajemčlan IAHT-Internacionalne asocijacije holističkih terapeuta.

Kao osoba orijentisana na struku i nauku, pratim eminentne stručnjake iz oblasti aromaterapije kako bih na ispravan i edukativan način ljudima približila jedan zdrav, holistički pristup zdravom životu koristeći esencijalna ulja.

Dve omiljenje izreke kojima se rukovodim su Hipokratove, i one glase:

„Mudar čovek treba smatrati zdravlje kao jedan od najvećih blagoslova, pa naučiti kako da u vlastitim mislima izvuče korist iz svoje bolesti.”

„Važnije je znati kakva vrsta čoveka ima oboljenje, nego znati od kakve vrste bolesti čovek boluje.”

 

Izazov koji nudi svakodnevna primena aromaterapije i esencijalnih ulja kao jedna od metoda tradicionalne medicine dobija sve više na značaju.Esencijalna ulja imaju svoja antimikrobna i antivirusna svojstva, stimulišu obnavljanje i rast zdravih ćelija a takođe regulišu i ponovo uspostavljaju fizičku i psihičku ravnotežu,ublažavaju stres i jačaju oslabljeni krvotok. Mogu oživeti umornu psihu i osvežiti pamćenje.

Ovo smatram najlepšim i najzdravijim načinom za poboljšanje i ulepšavanje Vašeg svakodnevnog života, što ću Vam i praktično pokazati!

www.provansaesencije.com