Project Description

Bojana Kesić

Bojana Kesić
Bojana Kesić

Bojana Kesić, diplomirani novinar, suvlasnik i glavni i odgovorni urednik portala aska.rs i predsednica Udruženja žena „Naša Aska“.

Nakon dugogodišnjeg rada u medijima, počev od BK televizije, preko FOX televizije i Prve TV, kao i dnevnih novina Blic i portala Clip.rs donela sam odluku da napustim visoke pozicije u velikim firmama i da se oprobam kao preduzetnica. Moju ideju da otvorim svoj portal koji bi sadržajem bio namenjen prvenstveno ženama, ali koga bi rado čitali i muškarci podržali su ljudi koji su verovali u mene i tako smo 23.marta 2016. godine u etar pustili portal aska.rs. Uz to posao smo proširili i na video produkciju, a vrlo brzo sam osnovala i Udruženje žena „Naša Aska“ koje se bavi društveno odgovornim radom.

Možemo da se pohvalimo da se Askina ideja o aktivnoj, samostalnoj, komunikativnoj i ambicioznoj ženi brzo proširila tako da su akcije udruženja počele da se nižu već od samog osnivanja. Bavili smo se temama poput: pravilnog planiranja porodice, intimnog zdravlja žene, učestvovali smo u akcijama koje skrecu pažnju na prevenciju raka jajnika…

Portal aska.rs je već u prvoj godini postojanja dobio nagradu magazina PC press za jedan od pet naših najboljih porodičnih sajtova. A da su čitaoci stekli poverenje u nas govore i brojke o posećenosti naših strana koje se uvećavaju iz dana u dan.

Na našem youtube kanalu, aska.rs, i kroz video sadržaj predstavljamo sve najvažnije ženske teme koje su korisne i za život muškaraca.

Nama je cilj da portal aska.rs bude najbolja drugarica svakoj čitateljki jer Asku možete da pitate šta god poželite, a njeni stručni saradnici će lično vama odgovoriti. Dakle, ako nešto nije lako pitati ni mamu ni najbolju drugaricu, Asku jeste, jer ne morate da je gledate u oči, a dobijate pravi odgovor.

Naš slogan je Okreni na svoj stranu! I baš zato želimo da svako od nas okrene život na svoju stranu i uživa u njemu.