Biljana Obradović2018-11-13T17:43:31+00:00

Project Description

Biljana Obradović

Biljana Obradović
Biljana Obradović

Biljana Obradović iz Beograda, rođena 1974. god u Lazarevcu.

Završila sam srednju medicinsku školu i dugo kao medicinska sestra radila u Ustanovama socijalne zaštite.

Kako sam shvatila da je zdravlje mnogo više od odsustva bolesti, krenula sam na put ličnog rasta i razvoja, želeći da budem ispunjena na svim životnim poljima.

Danas sam:

  • Sertifikovani hipnoterapeut
  • HR asistent
  • Polaznik sam IT Akademije

Takođe se bavim mrežnim marketingom i moja želja za rastom i učenjem se nastavlja, pa stalno pohađam razne seminare i radionice. Lično smatram da je znanje jedino bogatstvo koje mi niko ne može oduzeti.

Uvek sam imala pozitivan stav prema životu. Od trenutka kada je hipnoterapija ušla u moj život taj stav sam još više učvrstila. Sada veoma uspešno radim sa klijentima na otklanjanju raznih strahova, anksioznosti, paničnih napada. Kroz rad ih učim kako da zavole sebe i postanu zadovoljni i puni samopouzdanja. Hipnoterapijom postižem izuzetno dobre rezultate u promeni ograničavajucih uverenja koja su i glavna prepreka u postizanju ciljeva svakog pojedinca.

Ličnim istraživanjem došla sam do zaključka da više od 70% radno sposobnog stanovništva, na našim prostorima, nije zadovoljno nekim segmentom u svom poslovnom okruženju.

Shvatajući da se u životu moze postići sve i da mnogo zavisi od nas samih, osmislila sam i oformila radionicu pod nazivom ”Osnaživanje”.

Radionica je edukativnog tipa, a posvećena svima koji su zaglavljeni u nekom segmentu vezanom za posao. Tu mogu saznati i dobiti alate uz pomoć kojih mogu da prevaziđu sve nedoumice i krize koje ih muče iz tog domena. Namenjene su grupama od najvise deset polaznika koje povezuju slične teme.

Kontakt tel: 0604738533

Možete me kontaktirati i putem Facebook-a ili maila.

Pogledajte i moju Facebook STRANICU.