Biljana Bojanić2018-08-08T15:19:04+00:00

Project Description

Biljana Bojanić

Biljana Bojanić
Biljana Bojanić

Ja sam Biljana Bojanić

Rođena sam u Smederevu, 07.03.1972. godine, gde i danas živim. Po struci sam  Master učitelj. Moj život su upotpunili sin i ćerka, koji uz moju punu podršku ponosno koračaju kroz svoj život.

Životna škola teče, od nastavnika razredne nastave, diplomiranog učitelj, dodadoh i ovo zvanje Master učitelj. Nove stranice života su mi donele posle 22 godine radnog staža od mesta učiteljice, dođem do vršioca dužnosti direktora škole i sve to ostavim i sertifikujem se za Praktičara rekonektivnog isceljivanja. Proteklih dvadeset godina su u stvari radile na meni, da krenem temeljnijim radom na sebi kroz duhovnost. Različite životne situacije, kao pobeda bolesti raka, smrt majke, ostanak bez jednog radnog mesta, razvoda, odlaska deteta da živi u drugi grad, uče me lekciji IDEMO DALJE, JER I TO ĆE PROĆI. Uz ovo dodajem i Sertifikaciju za Instruktora Zlatne manifestacije sa završenom obukom po Tehnologiji Više Ja.

Vraćanje snage, mira, samopouzdanja, samosvesnosti i mogućnosti da i drugima pomognem donelo mi je Rekonektivno isceljivanje.

Završavam kod dr Erika Perla iz Los Anđelesa, inicijaciju za Praktičara rekonektivnog isceljivanja  i ulazim u svetski spisak  Praktičara rekonektivnog isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje je energija, svetlost i informacija iz Univerzuma, nešto što vraća balans telu i duši, nešto što otvara vrata bogatijem životu, zdravlju i ljubavi.